/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: BMW Alpina B6 – erősebb az M6-nál

2015. február 12. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az Alpina az M6 BMW Gran Coupé tökéletes összkerékhajtású alternatíváját építette meg saját erőből a B6 személyében. A négyajtós kupé kereken 600 lovat állít csatasorba, így pedig könnyedén gyorsul 3,6 másodperc alatt százra.

Az Alpina lerántotta a leplet a BMW 6-os Gran Coupéjából készített saját négykerekűjéről.

Az egyszerűen csak B6 xDrive Gran Coupe nevet viselő modell ütőkártyája ismét a motorháztető alatt található. Ide ugyanis a már jól ismert 4.4 literes V8-as bajor egység felpaprikázott változata került egész pontosan 600 lóerő (447 kW) és 799 Nm társaságában. Ehhez persze a nyolcfokozatú automataváltót és az xDrive összkerékhajtást kapcsolták a mérnökök, így a hatalmas jószág már 3,6 másodperc alatt letudja a százas sprintet, míg végsebessége eléri a 321 km/órát.

A messziről is könnyebb felismerhetőséget olyan kiegészítők segítik, mint a már gyártó védjegyévé vált sokküllős felnik, de megtalálhatóak a kék féknyergek, egy új első lökhárító integrált LED nappali menetfénnyel valamint egy motorháztető is. A típusjelzés pedig ott virít a csomagtérfedélen, valamint a B oszlopokon egyaránt. Az autó minden bizonnyal borsosnak ígérkező áráról egyelőre nem tudni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/