/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az apokalipszistúlélő Bentley Continental GT

2017. szeptember 18. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Hiába alakították át egy TV-műsorban off-roaderré, kevesebb pénzért talált új gazdára egy internetes árverésen a rali Bentley, mintha meghagyták volna gyárinak. Pedig a vevő egy különleges négykerekűt kap átszámítva 14 millió forintjáért.

A Bentley Continental GT egyike a legexkluzívabb automobiloknak a Földön. Ezt köszönheti stílusos formájának, bivalyerős motorjának és persze meseszép és igényesen kialakított belsejének egyaránt, így nem véletlen, hogy még a használt példányokért is egy vagyont kérnek a kereskedők.

Ezzel szemben itt van az alábbi fekete bárány, melyet a National Geographic Supercar Megabuild című műsorában képeztek ki világvége-állóvá nem kevesebb, mint 32 300 dollárt elköltve, s ez az egyetlen ilyen Bentley a világon. Egyediségét olyan kiegészítőknek köszönheti, mint a matt zöld festés, a gallytörőrács, az emelt magasság, a terepkerekek, az extra szélesítések és a plusz külső csomagtartó váz.

Szomorú (vagy inkább sokat sejtet), hogy mindössze 101 licitálót érdekelt a modell, s a legmagasabb végül 54 ezer dollárért, azaz valamivel kevesebb, mint 14 millió forintért vihette haza. Arról nem tudni, mire fogja használni a luxus terepjárót, de nem sok ellenfele akad majd, legyen az aszfalt vagy földút.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/