/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az apokalipszistúlélő Bentley Continental GT

2017. szeptember 18. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Hiába alakították át egy TV-műsorban off-roaderré, kevesebb pénzért talált új gazdára egy internetes árverésen a rali Bentley, mintha meghagyták volna gyárinak. Pedig a vevő egy különleges négykerekűt kap átszámítva 14 millió forintjáért.

A Bentley Continental GT egyike a legexkluzívabb automobiloknak a Földön. Ezt köszönheti stílusos formájának, bivalyerős motorjának és persze meseszép és igényesen kialakított belsejének egyaránt, így nem véletlen, hogy még a használt példányokért is egy vagyont kérnek a kereskedők.

Ezzel szemben itt van az alábbi fekete bárány, melyet a National Geographic Supercar Megabuild című műsorában képeztek ki világvége-állóvá nem kevesebb, mint 32 300 dollárt elköltve, s ez az egyetlen ilyen Bentley a világon. Egyediségét olyan kiegészítőknek köszönheti, mint a matt zöld festés, a gallytörőrács, az emelt magasság, a terepkerekek, az extra szélesítések és a plusz külső csomagtartó váz.

Szomorú (vagy inkább sokat sejtet), hogy mindössze 101 licitálót érdekelt a modell, s a legmagasabb végül 54 ezer dollárért, azaz valamivel kevesebb, mint 14 millió forintért vihette haza. Arról nem tudni, mire fogja használni a luxus terepjárót, de nem sok ellenfele akad majd, legyen az aszfalt vagy földút.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/