/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Autót és jogsit is kapott a myOpel designpályázat győztese

2014. június 11. 13:30   |   Autoblog
címkék:  

Az autó mellé jogosítványt is kapott ajándékba az a 20 éves lány, aki grafikájával megnyerte a myOpel áprilisban meghirdetett design pályázatát. A győztes tervet több mint száz értékelhető pályaműből választotta ki a neves zsűri.

Egy 18 éves, eredeti Opel alkatrészekkel felújított, fehér Corsa B-re írt ki design pályázatot az Opel Magyarország áprilisban. A pályázatra bárki jelentkezhetett, a beérkezett pályaművekből neves zsűri választotta ki a győztest, ami airbrush technológiával került fel az autóra, amit az a Mike Tamás fújt, akit az autó- és motorversenyzők már jól ismernek, sokuk sisakját, motorját vagy motorháztetőjét pingálta már.

A nyertes grafika megálmodója Kiss Dóra, az ELTE BTK média szakos hallgatója, aki elmondta, hogy a legjobban azért örül az autónak, mert végre rászánja magát a jogosítvány megszerzésére. Koncz Gábor az Opel Magyarország ügyvezető igazgatója megragadta az alkalmat és a nyereményautó mellé felajánlotta, hogy a jogosítvány megszerzésében is támogatják a nyertest.

A nyereményautó teljes műszaki felújításon esett keresztül. Az Opel Márkaszervizben a régi alkatrészeket újakra cserélték, a szokásos olaj és szűrők cseréjén kívül új fékeket és kipufogórendszert építettek be. Megjavították a légkondit, és kicserélték a futóműben elöregedett alkatrészeket, valamint a karosszérián is kijavították az idő folyamán keletkezett hibákat. A látvány érdekében a Corsa új, gyári könnyűfém felniket, azokra pedig új gumikat kapott.

A zsűriben Dévényi Dalma és Kiss Tibor, a Je Suis Belle tervezőpárosa mellett Kovács Ágnes az agneskovacs designer márka tulajdonosa, Juhos Janka ékszertervező, Mikes Tamás airbrush művész és Konkoly Ági a Miss Hungary 2012 győztese foglalt helyet – aki átadásig használta a feltuningolt autót.

A zsűriben helyet foglaló magyar tervezők az eredményhirdetést követően jelentették be, hogy őszre elkészítik az első myOpel kapszulakollekciót, amelyet a dizájnpályázat inspirált. Nyolc teljes női szett készül el, amely tartalmazza az öltözetet és a kiegészítőket is, amelyek között ékszerek, táskák és övek lesznek. Az egyedi darabokhoz 2014-ben kizárólag a myOpel nyereményjátékán keresztül lehet hozzájutni az év utolsó negyedévében.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/