corsa, opel, opel corsa, új corsa

diéta

Száz kilót fogyott az Opel Corsa

időpont:2019. április 15. 17:40

szerző:Autoblog

címkék:

Hamarosan érkezik az Opel Corsa új nemzedéke, amely teljesen új, könnyűszerkezetes alapra épül. Legyen benzin- vagy dízelmotoros, vagy az első ízben megjelenő tisztán elektromos hajtóművű, valamennyi változatának előnyére válik a kis súly.

corsa, elektromos, opel, opel corsa, új opel

fényes jövő

Az Opel Corsa csúcstechnikát hoz a kiskategóriába

időpont:2019. február 11. 16:50

szerző:Autoblog

címkék:

Az Opel idén mutatja be az Opel Corsa hatodik nemzedékét. A kisautóból eddig több mint 13,5 millió talált gazdára az 1982-es rajttól mostanáig. Következő generációja az idén indul útnak, telerakva csúcstechnikával, akár elektromos hajtású változatban is.

astra, corsa, insignia, kadett, opel, opel gt, rekord, zafira

öreg harcos

120 éve gyárt autót az Opel

időpont:2018. október 18. 16:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az Opel egyike a világ leggazdagabb hagyományú járműgyártóinak, jövőre ünnepli autóépítésének 120. évét. A gépkocsik gyártása 1899-ben indult el Rüsselsheimben, és máig több mint 70 millió jármű készült.

anglia, autóbaleset, aygo, corsa, kamion, opel, toyota, videó

Csúnya ütközés

Sok rossz mozdulat balesetet szül – videó

időpont:2017. június 23. 12:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Többek együttes hibája vezetett odáig, hogy az autópályán egy Opel Corsa hátulról telibe talált egy Toyota Aygót. Csak a szerencsén múlt, hogy senkinek nem esett komoly baja, pedig a tempó nem volt kicsi.

baleset, corsa, hó, opel, téli vezetés, videó

A téli útviszonyok

A latyak miatt borul fel a szabályosan közlekedő Corsa – videó

időpont:2016. január 15. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Nem kell mindig száguldozni vagy őrült módjára vezetni ahhoz, hogy az ember balesetet szenvedjen. Az Opel Corsa vezetője például csak egyenesen haladt normális tempóban, azonban a nem jól takarított úton a latyak miatt elvesztette kontrollját és fejre állva végezte.

autógáz, corsa, lpg, opel

pénztárca kímélő

Opel Corsa már autógázzal is

időpont:2015. március 31. 16:40

szerző:DG

címkék:

Már itthon is megvásárolható a Corsa család legújabb tagja, az 1.4 LPG ecoFLEX. A gázüzemű autó duplán kíméli gazdájának pénztárcáját: az olcsóbb gázzal fele annyiért jár, mint a benzines kivitel, másrészt kedvező az induló ára: 3 920 000 forint.

corsa, irmscher, opel, tuning

Optikai okosítás

Már az új Corsát tuningolja az Irmscher

időpont:2015. március 28. 20:09

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Az új Opel Corsa valószínűleg elődjeihez hasonló érdeklődésre tarthat majd számot, amit a tuningvilág is jól sejt, így az Irmscher már most kiadott egy előzetes optikai csomagot 18 collos kerekekkel az apró városi négykerekűhöz.

corsa, opc, opel

ha sok az opc

Jön a 150 lovas Opel Corsa

időpont:2015. március 19. 16:00

szerző:DG

címkék:

Akinek túlságosan nagy kompromisszumot jelent a kizárólag háromajtós verzióban kapható, 207 lóerős Corsa OPC, biztosan örül majd az új, kedvező árfekvésű 1,4 Turbo modellnek, amely kiválóan használható a mindennapokban, ugyanakkor nagy vezetési élményt nyújt.

anglia, corsa, opel, rendőrség, tuning, vauxhall

Szigorú szabályok

Lefoglalták a rendőrök a tuningolt Corsát

időpont:2015. március 14. 19:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Aligha gondolta volna, hogy egy autós összejövetel után gyalog kell hazamennie annak az angliai férfinak, aki Vauxhall Corsáját elkobozták a helyszínre kilátogató rendőrök. Motorterében 1.4-es helyett egy turbós 2.0 literes benzinmotor lakott.

corsa, corsa opc, nürburgring, opc, opel

a zöld pokolból

Itt a leggyorsabb Opel Corsa

időpont:2015. február 04. 12:15

szerző:Autoblog

címkék:

Az Opel lerántotta a leplet az új Corsa OPC-ről, amely ötvözi az extrém sportosságot a kiváló mindennapi használhatósággal. A négy méteres kis erőmű 207 lóerős turbómotorja éppoly felvillanyozó, mint agilis viselkedése és sportos formája.

corsa, opel

1,3 cdti

A legtakarékosabb Opel

időpont:2015. január 28. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

Az új, 95 lóerős 1,3 CDTI motorral és Easytronic 3.0 váltóművel felszerelt, start/stoppal, fékenergia-visszanyeréssel, valamint kis gördülési ellenállású gumiabroncsokkal kiegészített Opel Corsa vegyes fogyasztása mindössze 3,1 l/100 km, amivel rekorder a kategóriában.

corsa, corsavan, opel

corsavan

Jön a dobozos Opel Corsa

időpont:2015. január 16. 12:00

szerző:Autoblog

címkék:

Miután októberben, a Párizsi Autószalonon bemutatkozott az új Opel Corsa, most a Corsavan világpremierje következik a Brüsszeli Autószalonon (2015. január 16-25.). A kisáruszállító máris megrendelhető, és az év első negyedében kerül a márkakereskedőkhöz.