/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az Opel Corsa csúcstechnikát hoz a kiskategóriába

2019. február 11. 16:50   |   Autoblog
címkék:  

Az Opel idén mutatja be az Opel Corsa hatodik nemzedékét. A kisautóból eddig több mint 13,5 millió talált gazdára az 1982-es rajttól mostanáig. Következő generációja az idén indul útnak, telerakva csúcstechnikával, s akár elektromos hajtású változatban is.

2019 Opel Corsa IntelliLux LED matrix light

A teljesen újonnan tervezett Opel Corsa először kapja meg azt az adaptív, vakításmentes, teljesen LED-es világítást, amely az aktuális Opel Astra bevezetése óta váltja ki a szakemberek és a vásárlók lelkesedését. Ezáltal a normál körülmények között csak prémium autókhoz kapható világítástechnika a kompakt kategória után megjelenik a kisautók szegmensében is, amely Európa legnagyobbja.

Az intelligens IntelliLux LED világítástechnika már kivívta az Insignia és az Astra használóinak és tesztelőinek legteljesebb elismerését. Az Astra vevőinek húsz-, illetve az Insignia vásárlóinak hatvan százaléka rendelte meg járművét ezzel az innovatív világítással. Ezáltal évente mintegy 90 ezer új Opel hagyja el LED-mátrix technológiával a futószalagot, és teszi sötétben áttekinthetőbbé, biztonságosabbá a közlekedést.

2003345-qes1tky1l3

A vakításmentes IntelliLux LED mátrixvilágítás fényszórói automatikusan és folyamatosan állítják a fénykévét a mindenkori közlekedési helyzethez és környezethez, az előrébb haladó, illetve szembejövő járműveket „körülvilágítva”.

Idén különösen a Corsa ad új lendületet az Opelnek, amiből lesz teljesen elektromos hajtású variáns is. Versenyképes árat ígérnek rá.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/