/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az Opel Corsa csúcstechnikát hoz a kiskategóriába

2019. február 11. 16:50   |   Autoblog
címkék:  

Az Opel idén mutatja be az Opel Corsa hatodik nemzedékét. A kisautóból eddig több mint 13,5 millió talált gazdára az 1982-es rajttól mostanáig. Következő generációja az idén indul útnak, telerakva csúcstechnikával, s akár elektromos hajtású változatban is.

2019 Opel Corsa IntelliLux LED matrix light

A teljesen újonnan tervezett Opel Corsa először kapja meg azt az adaptív, vakításmentes, teljesen LED-es világítást, amely az aktuális Opel Astra bevezetése óta váltja ki a szakemberek és a vásárlók lelkesedését. Ezáltal a normál körülmények között csak prémium autókhoz kapható világítástechnika a kompakt kategória után megjelenik a kisautók szegmensében is, amely Európa legnagyobbja.

Az intelligens IntelliLux LED világítástechnika már kivívta az Insignia és az Astra használóinak és tesztelőinek legteljesebb elismerését. Az Astra vevőinek húsz-, illetve az Insignia vásárlóinak hatvan százaléka rendelte meg járművét ezzel az innovatív világítással. Ezáltal évente mintegy 90 ezer új Opel hagyja el LED-mátrix technológiával a futószalagot, és teszi sötétben áttekinthetőbbé, biztonságosabbá a közlekedést.

2003345-qes1tky1l3

A vakításmentes IntelliLux LED mátrixvilágítás fényszórói automatikusan és folyamatosan állítják a fénykévét a mindenkori közlekedési helyzethez és környezethez, az előrébb haladó, illetve szembejövő járműveket „körülvilágítva”.

Idén különösen a Corsa ad új lendületet az Opelnek, amiből lesz teljesen elektromos hajtású variáns is. Versenyképes árat ígérnek rá.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/