/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
astra, corsa, insignia, kadett, opel, opel gt, rekord, zafira

öreg harcos

120 éve gyárt autót az Opel

időpont:2018. október 18. 16:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az Opel egyike a világ leggazdagabb hagyományú járműgyártóinak, jövőre ünnepli autóépítésének 120. évét. A gépkocsik gyártása 1899-ben indult el Rüsselsheimben, és máig több mint 70 millió jármű készült.

opel, opel zafira, új zafira, zafira

más szint

Megújul az Opel Zafira

időpont:2016. május 31. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Szeptemberben érkezik az új Opel Zafira, amely nemcsak elődjének ismert értékeit kínálja, mint a Flex7 ülésrendszer, a FlexFix kerékpártartó vagy az adaptív FlexRide futómű, hanem kifejező dizájnnal, nagystílű utastérrel és kivételes csatlakoztathatósággal rendelkezik.

autóteszt, opel, zafira, zafira tourer

ELSŐ TESZT

Szuper expressz: Opel Zafira Tourer Cosmo 2,0 CDTI

időpont:2012. február 25. 20:23

szerző:Autoblog

címkék:

Elsőként teszteltük a vadonatúj Opel Zafira Tourert, amely az előd erősségeire épít, ugyanakkor minden tekintetben frissebb, korszerűbb autó. Külseje roppantul vonzó, utastere pedig az egyik legtágasabb és a legjobban variálható a kategóriában.

frankfurt, opel, tourer, zafira

HARMADIK MODELL

Ősszel érkezik az új Opel Zafira

időpont:2011. május 23. 12:22

szerző:Autoblog

címkék:

A 64. Frankfurti Autószalonon mutatkozik be az Opel rendkívül sikeres kompakt egyterűjének új nemzedéke. Az Opel Zafira Tourer alaposan áttervezett Flex7 ülésrendszerével új mércét kíván felállítani az utastér variálhatóságában.

genf, opel, tourer concept, zafira

KONCEPCIÓ

Így néz ki a következő Opel Zafira

időpont:2011. február 28. 08:31

szerző:Autoblog

címkék:

Genfben mutatja be az Opel a Zafira egyterű következő nemzedékének „látomását", előrevetítve, hogyan nézhet majd ki a kompakt családi busz. A Zafira Tourer Concept a maximális variálhatóságot ötvözi kiváló minőséggel, a célszerűséget a wellnesszel.

autóteszt, opel, zafira

AUTÓBLOG TESZT

Családban marad: Opel Zafira 1,6 Cosmo

időpont:2009. február 10. 16:45

szerző:Autoblog

címkék:

Sok család döntött a Zafira mellett az elmúlt években - nem véletlenül. Nagyon tágas és praktikus buszlimuzin, amely a család összes tagját és holmiját garantáltan elviszi. Ha helykínálatával ki is emelkedik a Zafira, külsejével azonban beleszürkül az utcaképbe. Más téren is a fejére nőtt a konkurencia.

agila, meriva, opel, splash, suzuki, zafira

SPLASH TESÓ

Szeptemberben jön az új Opel Agila

időpont:2008. február 20. 16:42

szerző:Autoblog

címkék:

A Suzuki Splash testvére, az Opel Agila csak szeptemberben kerül nálunk forgalomba, de az árát kivéve már most mindent tudunk róla. Az Agila teszi teljessé az Opel egyterű-választékát, a sikeres Zafira és Meriva mellett sorakozva fel. Az Opel marketingesei szerint főképp a fiatal nők lesznek a vásárlói, de korántsem csak ők. Az egyedi formajegyektől eltekintve az Agila gyakorlatilag megegyezik a Suzuki Splash-sel, belül tágas és praktikus, továbbá 1,0, 1,2 literes benzines, illetve 1,3 literes dízelmotorral készül.

opel, zafira

FRISS KÜLSŐ

Megújul az Opel Zafira

időpont:2007. november 16. 09:31

szerző:Autoblog

címkék:

A december 7-én megnyíló Bolognai Autószalonon rántja le a leplet az Opel a ráncfelvarrt Zafiráról, melyen épp csak annyit változtattak a mérnökök, hogy újként lehessen eladni. Reszelgettek kicsit a lökhárítókon és kicserélték a hátsó lámpákat, kívül mindössze ennyi történt, míg bent - ahogy az minden ráncfelvarrásos sajtóanyagban szerepel - jobb minőségűre cserélték a kárpitokat és burkolatokat. Frissült a motorpaletta is, új a kínálatban a "súlyoptimalizált" 115 lóerős, 1,6-os Twinport Ecotec benzines egység, míg dízelfronton az 1,7-es common-rail 110 és 125 lóerős változatai jelentenek újdonságot, melyek az 1,9-es 100 és 120 lóerős kiviteleit váltják ki. Galéria a címre kattintva!