/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
astra, corsa, insignia, kadett, opel, opel gt, rekord, zafira

öreg harcos

120 éve gyárt autót az Opel

időpont:2018. október 18. 16:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az Opel egyike a világ leggazdagabb hagyományú járműgyártóinak, jövőre ünnepli autóépítésének 120. évét. A gépkocsik gyártása 1899-ben indult el Rüsselsheimben, és máig több mint 70 millió jármű készült.

kólásüveg, nürburgring, opel, opel gt

kólásüveg

50 éves az Opel GT

időpont:2018. április 11. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

„Csak repülni szebb…“ – vágyakat és érzelmeket beindító szavak! Ahogy bevonult e szlogen a reklámtörténetbe, ugyanúgy vált klasszikussá a tárgya, a futószalagról ötven éve legördülő első Opel GT. Igazi álomautóként lett az autótörténet mérföldköve.

gt concept, opel, opel gt

ember és gép

Scifibe illő az Opel GT utastere

időpont:2016. február 18. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Bár nem kerül sorozatgyártásba, az Opel GT egy lenyűgöző sportautó-tanulmány, amely bepillantást enged az Opel jövőjébe. A különleges, atletikus külső olyan enteriőrt rejt, amely futurista kezelési koncepcióval olvasztja össze a hagyományos sportautós elemeket.

genfi autószalon, gt, gt concept, opel, opel gt

gt concept

Így néz ki a jövő Opel sportkocsija

időpont:2016. január 27. 16:35

szerző:Autoblog

címkék:

A front-középmotoros, hátsókerék-hajtású GT Concept közvetlen leszármazottként folytatja az Opel GT és a Monza Concept vérvonalát, magasabb szintre emelve az Opel design-filozófiáját. A márciusi Genfi Autószalonon debütál.

cam shaft, corvette, opel, opel gt

V8 power

Egy Opel V8-as motorral

időpont:2014. június 06. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Mädchen & Motoren megrendelésére készült el ez a különleges, alaposan megvadított Opel GT, amiben a Corvette LS3 erőforrása dolgozik. Az 530 lóerőhöz mindössze 1150 kilogrammos tömeg társul, így a menetteljesítmények brutálisak.