/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Sok rossz mozdulat balesetet szül – videó

2017. június 23. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Többek együttes hibája vezetett odáig, hogy az autópályán egy Opel Corsa hátulról telibe talált egy Toyota Aygót. Csak a szerencsén múlt, hogy senkinek nem esett komoly baja, pedig a tempó nem volt kicsi.

Egy bután kitalált felhajtó, valamint a nagy forgalom együttesen okozott balesetet Angliában az egyik autópályán. A kamion fedélzeti kamerájával rögzített eseménysoron könnyen végig követhető, mi okozta az Opel Corsa és a Toyota Aygo találkozásával záruló incidenst.

A dupla sávos felhajtó után ugyanis olyan rövid a gyorsítósáv, hogy nem mindenki tudja felvenni a tempót, ekkor pedig megállásból kell indulnia – még nagyobb tempókülönbséget generálva a haladók és önmaga között – a jószívű autóstársak némelyike pedig mit sem sejtve a mögötte kialakuló veszélyhelyzetről, készségesen, fékezéssel engedi maga elé az itt rekedteket, amivel kész is a baj.

A hirtelen feltorlódó sor ugyanis vészfékezést eredményezett, aminek elszenvedője egy a balesetet elkerülni próbáló, hátulról túl nagy tempóval érkező Opel Corsa lett, melynek vezetője nagy tempóval találta el hátulról az álló Toyotát, amely ettől 180 fokban megfordulva a pálya közepén találta magát. Csak a szerencsén múlt, hogy nem jött épp ott senki, így mindenki megúszta kisebb zúzódásokkal.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/