/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Sok rossz mozdulat balesetet szül – videó

2017. június 23. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Többek együttes hibája vezetett odáig, hogy az autópályán egy Opel Corsa hátulról telibe talált egy Toyota Aygót. Csak a szerencsén múlt, hogy senkinek nem esett komoly baja, pedig a tempó nem volt kicsi.

Egy bután kitalált felhajtó, valamint a nagy forgalom együttesen okozott balesetet Angliában az egyik autópályán. A kamion fedélzeti kamerájával rögzített eseménysoron könnyen végig követhető, mi okozta az Opel Corsa és a Toyota Aygo találkozásával záruló incidenst.

A dupla sávos felhajtó után ugyanis olyan rövid a gyorsítósáv, hogy nem mindenki tudja felvenni a tempót, ekkor pedig megállásból kell indulnia – még nagyobb tempókülönbséget generálva a haladók és önmaga között – a jószívű autóstársak némelyike pedig mit sem sejtve a mögötte kialakuló veszélyhelyzetről, készségesen, fékezéssel engedi maga elé az itt rekedteket, amivel kész is a baj.

A hirtelen feltorlódó sor ugyanis vészfékezést eredményezett, aminek elszenvedője egy a balesetet elkerülni próbáló, hátulról túl nagy tempóval érkező Opel Corsa lett, melynek vezetője nagy tempóval találta el hátulról az álló Toyotát, amely ettől 180 fokban megfordulva a pálya közepén találta magát. Csak a szerencsén múlt, hogy nem jött épp ott senki, így mindenki megúszta kisebb zúzódásokkal.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/