/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
aygo, crossover, elektromos, hibrid, raize, toyota

jövőbeni tervek

Villanyhajtású crossover lesz a Toyota Aygóból

időpont:2020. január 03. 19:10

szerző:Autoblog

címkék:

Habár a második generációs Aygo még csak pályája elején jár, a Toyota máris konkrét tervekkel rendelkezik a típus jövőjére vonatkozóan. A városi miniautó átlényegül: következő generációja a C-HR-nél kisebb elektromos crossoverként lép a piacra.

aygo, toyota, toyota aygo, új aygo

kismenő

Megérkezett az új Toyota Aygo

időpont:2018. június 14. 16:50

szerző:Autoblog

címkék:

Bemutatkozott itthon a Toyota miniautójának, az Aygónak a legújabb generációja. A vadonatúj kisautóban minden megvan, hogy sikeres legyen, vagány és stílusos, látványos külső színekkel és testre szabható belső térrel, valamint teljes konnektivitással.

aygo, genfi autószalon, toyota, új toyota

új arc

Megújult a legkisebb Toyota

időpont:2018. február 28. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Genfi Autószalonon lép először reflektorfénybe az új Toyota Aygo. A Toyota tervezői megerősítették a kocsi fiatalos és különleges arculatát, és a menetdinamikáját is magasabb szintre emelték.

anglia, autóbaleset, aygo, corsa, kamion, opel, toyota, videó

Csúnya ütközés

Sok rossz mozdulat balesetet szül – videó

időpont:2017. június 23. 12:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Többek együttes hibája vezetett odáig, hogy az autópályán egy Opel Corsa hátulról telibe talált egy Toyota Aygót. Csak a szerencsén múlt, hogy senkinek nem esett komoly baja, pedig a tempó nem volt kicsi.

aygo, aygo x-pose, limitált, toyota, toyota aygo, x-pose

x-pose

Vászontetős Toyota Aygo érkezik

időpont:2017. február 04. 08:30

szerző:Autoblog

címkék:

Mindössze 1500 darab készül majd a Toyota Aygo x-pose elnevezésű limitált szériájából, amelyet a fehér szín, a bordó vászontető, az övvonal bordó felületei és a külsővel harmonizáló színösszeállítású belső tesznek különlegessé. Márciustól lesz elérhető.

aygo, musketier, toyota, tuning

Sportos öltözetben

Megmorcosodott a kis aranyos Toyota Aygo

időpont:2015. március 21. 12:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A német Musketier kezelésbe vette a Toyota Aygót, hogy a trendi kis városi autóból egy sokkal komolyabb kinézetű utcai méregzsákot faragjon. A csöppséghez ráadásul akár 18 collos kerekek is rendelhetők.

108, aygo, c1, toyota

egyéniség

Leleplezték a legkisebb Toyotát

időpont:2014. március 04. 19:30

szerző:DG

címkék:

A Citroen C1 és a Peugeot 108 után bemutatkozott az új Toyota Aygo, amely vagány, játékos dizájnjával és rengeteg személyre szabási lehetőségével villant. A kisautó három- és ötajtós verzióban, opcióként vászontetővel választható. Nyáron érkezik..

aygo, hot hatch, tokió, toyota

MEGCSINÁLJÁK?

A nap képe: a Toyota Aygo hot hatch

időpont:2010. augusztus 13. 15:06

szerző:DG

címkék:

A Toyota állítólag hátsókerék-hajtású méregzsákot fejleszt az apró Aygóból, mégpedig a júniusban közlekedési balesetben elhunyt első számú tesztpilótája, Hiromu Naruse emlékére. A kocsit 1,5 literes erőforrás hajtaná, súlya nem haladná meg az 1 tonnát.

107, aygo, peugeot, toyota

OFFENZÍVA

Megújul a Peugeot 107 és Toyota Aygo is

időpont:2008. november 07. 11:45

szerző:stitch

címkék:

Ha már a Citroen C1 ráncfelvarrása miatt hozzá kellett nyúlni a kolini gyár szalagjaihoz, a PSA-Toyota együttműködésből származó másik két modellt, az Aygót és a Peugeot 107-et is felfrissítették az illetékesek. A C1-hez hasonlóan a másik két apróság is szinte jelentéktelen mértékben újult meg: a Peugeot-nál az új első lökhárító már nem mosolyog, méretes krómcsik húzódik keresztül rajta, míg az Aygón a lökhárító mellett a hátsó lámpaburákat is kicserélték. Folytatás és galéria az ugrás után!

aygo, toyota

CRAZY

Őrült verseny-Aygo a Toyotától

időpont:2008. június 13. 10:31

szerző:stitch

címkék:

A Toyota megelégelte, hogy a pöttöm Aygót sokan nem becsülik meg eléggé, a vásárlók nagy része - egyébként helyesen - cuki női autót lát a csöppségben. A japán gyár azonban most megmutatta, van ám olyan Aygo is, melyben az égvilágon semmi nőies nincs, a Crazy utónévvel illetett versenykivitel valóban elég brutálisra sikeredett. Az autót középmotorossá alakították át, erőforrása az MR2-ből érkezett. Az 1,8 literes turbós hajtómű nem az első, hanem a hátsó kerekeket hajtja, a versenyélmény fokozása végett a csinos külső csomaggal szerelt Aygóba bukókeretet is hegesztettek. De ez még mind semmi: minden olyasmit kihajigáltak az autóból, mely feleslegesnek találtatott, így például a Crazyben nincs szervókormány, kipörgésgátló, ABS, de még szervó fékrásegítés sem. Minden a nyers erőn múlik a kereken egytonnás autóban, mely nagyjából hat másodperc alatt gyorsul nulláról százra, végsebessége pedig 204 km/óra. A Toyota eszement módon 125 ezer eurót (31 millió forintot) költött az autó kifejlesztésére, melyből nem is készít még egyet.

aygo

MENŐMANÓ

Toyota Aygo kabrió

időpont:2006. március 09. 08:53

szerző:Demcsák Gergely

címkék:

A Toyota Aygo for Sports egy jópofa kabrió két üléssel, óceánkék fényezéssel és 17 colos kerekekkel.

aygo

AUTÓTESZT

Toyota Aygo: Városban nagy

időpont:2005. november 22. 06:56

szerző:Demcsák Gergely

címkék:

A Toyota és a PSA Peugeot Citroen közös tervezésű, de Toyota márkajegyeket hordozó új miniautója az Aygo. Lényege, hogy a nagyvárosiak számára egy praktikus, könnyen manőverezhető, fürge és trendi helyváltoztató eszközt jelentsen. Erre a célra tökéletesen megfelel.