/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
elektromos, mobilitás, olimpia, önvezető, tokió, toyota

fő a tisztaság

A Toyota közlekedési megoldásai a tokiói olimpiai játékokon

időpont:2021. augusztus 04. 17:50

szerző:Autoblog

címkék:

Noha a tokiói olimpia zárt kapuk mögött zajlik, a Toyota által a játékokra tervezett és biztosított hatékony, környezetbarát mobilitási rendszerek nem maradtak kihasználatlanok: innovatív megoldások gondoskodnak a résztvevők és a szervezők zökkenőmentes közlekedéséről

a nap képe, gokart, japán, tokió, vicces, videó

Interaktív cosplay

A nap képe: Az igazi Mario Kart – videóval

időpont:2017. május 28. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Mi sem mutatja a japánok leleményességét és játékosságát jobban, minthogy megalkották a valódi Mario Kartot Tokió utcáin a mindenre kíváncsi turisták számára. Persze az efféle túrákkal már sok gondja akadt a többi közlekedőnek, így a rendőrség is rászállt az ügyre.

a nap képe, autókiállítás, legacy, prototípus, subaru, tokió

Szemet gyönyörködtet

A nap képe: Végre megint szép lesz a Subaru Legacy?

időpont:2015. január 10. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A japán gyártó bemutatta a Tokiói Autókiállításon a Legacy B4 Blitzen koncepciót, mely azonnal felhívta magára a figyelmet különleges fényezésével és felszereléseivel. Az összhatás nyerő, de láttunk már sok szép Subaru prototípust, amikből aztán semmi sem valósult meg.

elektromos, i-road, tokió, toyota

i-road

Személyes mobilitási eszköz a Toyotától

időpont:2014. március 25. 20:05

szerző:Autoblog

címkék:

Az i-Road egyedülálló vezetési élményt kínál; a motorkerékpárok praktikumát a személygépkocsik kényelmével és stabilitásával ötvözi. Az i-Road ötféle színben kapható, jobb kilátást biztosít, könnyebben kezelhető, és jobban manőverezhető.

lexus, lexus rc, tokió

drámai forma

A nap képe: Lexus RC kupé

időpont:2013. november 07. 15:25

szerző:Autoblog

címkék:

Megjelent néhány előzetes kép a hivatalosan november 20-án, a Tokiói Autószalonon debütáló Lexus RC kupéról, amelyet tanulmány formájában már piros, illetve kék fényezéssel is láthattunk. 3,5 literes benzinmotorral és hibrid hajtáslánccal is kapható lesz.

cng, földgáz, mazda, mazda3, skyactiv, tokió

cng

Gázüzemű Mazda3 Tokióban

időpont:2013. október 22. 16:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Mazda az idei Tokiói Autószalonon bemutatja a Mazda3 sűrített földgázzal hajtott változatát. A tanulmányautó normál benzinnel és sűrített földgázzal (CNG) is képes működni. Arról egyelőre nincsenek hírek, hogy Európában is tervezik-e majd a forgalmazását.

cross coupé, elektromos, hibrid, tokió, volkswagen

CROSS COUPÉ

Volkswagen SUV a jövőből

időpont:2011. december 01. 19:47

szerző:Autoblog

címkék:

A Volkswagen Cross Coupé egy négyajtós kupé és egy szabadidő-autó keresztezésével jött létre. Hálózatról is tölthető benzin-elektromos hibrid hajtásláncot kapott. S persze azt is jelzi, hogy milyen Volkswagen SUV-okra számíthatunk a következő években.

brz, gt 86, subaru, tokió, toyota

KANYARVADÁSZ

Leleplezték a Subaru BRZ-t

időpont:2011. november 30. 18:51

szerző:Autoblog

címkék:

A Tokiói Autószalonon bemutatkozott a széria kivitelű Subaru BRZ is, amely pontosan úgy néz ki, mint a Toyota GT 86. A két autó tudása is azonos, így minden bizonnyal a márkahűség dönt majd kettejük között.

juke, nissan, tokió

NISMO KEZELÉS

Nissan Juke gyári tuninggal

időpont:2011. november 29. 19:51

szerző:Autoblog

címkék:

A Nissan sportautó-részlege, a Nismo a Tokiói Autókiállításra elkészítette a Juke felspécizett változatát, amely egy elképzelés arról, hogy miként nézhet ki majd a kompakt crossover sportos prémium változata.

alltrack, passat, tokió, volkswagen

KEMÉNY LEGÉNY

VW Passat Alltrack, a terepkombi

időpont:2011. november 24. 20:09

szerző:Autoblog

címkék:

Egyedi öszvérrel jelentkezett a Volkswagen. A kombi Passat modellből kialakított Alltrack annak a vásárlórétegnek szól, akik rendszeresen használják járművüket vontatásra, vagy sokat járnak könnyű terepen és nagyon tágas, sportos személyautót keresnek.

hibrid, prius, prius c, tokió, toyota

PRIUS C

Jön a kicsi Toyota Prius

időpont:2011. november 15. 19:50

szerző:Autoblog

címkék:

Az idei Tokiói Autószalonra számos szériautóval és koncepciómodellel érkezik a Toyota, ám kétségtelenül az új Aqua, vagyis a Prius C lesz a középpontban. A Yaris méretű hibrid takarékosabb lesz a Priusnál, de sajnos nem tervezik az európai forgalmazását.

elektromos, hibrid, i-miev, mitsubishi, tokió

PX-MIEV II.

Hibriddel újít a Mitsubishi

időpont:2011. november 10. 21:52

szerző:Autoblog

címkék:

Két Mitsubishi is világpremierjét tartja a 42. Tokiói Autókiállításon: a fejlődő piacok számára kifejlesztett Mirage és a zöld technológiát hordozó Mitsubishi Concept PX-MiEV II.