/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

VW Passat Alltrack, a terepkombi

2011. november 24. 20:09   |   Autoblog
címkék:  

Egyedi öszvérrel jelentkezett a Volkswagen. A kombi Passat modellből kialakított Alltrack annak a vásárlórétegnek szól, akik rendszeresen használják járművüket vontatásra, vagy sokat járnak könnyű terepen és nagyon tágas, sportos személyautót keresnek.

A Passat Alltrack, akárcsak például a majdani fő riválisa, a Volvo XC70, emelt hasmagassággal, alsó peremvédelemmel ellátott masszívabb lökhárítókkal, és műanyag sárvédő szélesítésekkel próbálja terepalkalmasságát hangsúlyozni. A Volkswagen szerencsére ezúttal nem árul zsákbamacskát: a két erősebb motorhoz alapáron jár majd a 4Motion összkerékhajtás, a kisebbik dízelhez pedig felárért lesz rendelhető.

A Passat Alltrack két benzines TSI turbómotorral és két TDI dízelmotorral lesz elérhető – mindannyian ismertek egyéb konszernbeli modellekből. A kisebbik TSI 160 lóerőt, a nagyobbik 210 lóerőt szolgáltat, míg a két common rail aggregát 140 és 170 lovas teljesítménnyel bír. A 170-es TDI-hez és a 210-es TSI-hez nemcsak négykerék-hajtást, hanem DSG váltót is adnak. Jó hír és bölcs döntés, hogy a népszerű 140 lovas TDI-hez is párosítható 4Motion hajtás. S az erőforrás így sem iszákos, mindössze 5,7 liter gázolajat kér 100 kilométerenként (150 g/km CO2). A 170 lóerős turbódízel csak egy deciliterrel fogyaszt többet nála.

A Volkswagen Passat Alltrack december elején debütál a Tokiói Autószalonon, mi, európaiak pedig valószínűleg a 2012. márciusi Genfi Autószalonon találkozhatunk majd vele először.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/