/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
árverés, aukció, legacy, rali, rally, subaru

Híres sportoló

Eladó egy igazi ralilegenda

időpont:2018. január 14. 12:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A ’90-es évek ralijának egyik meghatározó autómodelljére tehet szert valaki, aki megfelelően magas összeget kínál érte egy aukción. A szóban fogó Subaru Legacy RS A csoportos raliautót többek között Ari Vatanen is vezette, sikerrel.

baleset, kanada, legacy, subaru, videó

Repülő Legacy

Nem akarta, mégis hatalmasat ugratott a Subarus – videó

időpont:2015. június 06. 16:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Mintha egy film akciójelenetének záró momentumát ragadtuk volna ki az alábbi, térfigyelő kamerás felvételeken. A nyugis képbe ugyanis egyszer csak egy Subaru úszik bele brutális sebességgel a levegőből, és csapódik a falba.

a nap képe, autókiállítás, legacy, prototípus, subaru, tokió

Szemet gyönyörködtet

A nap képe: Végre megint szép lesz a Subaru Legacy?

időpont:2015. január 10. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A japán gyártó bemutatta a Tokiói Autókiállításon a Legacy B4 Blitzen koncepciót, mely azonnal felhívta magára a figyelmet különleges fényezésével és felszereléseivel. Az összhatás nyerő, de láttunk már sok szép Subaru prototípust, amikből aztán semmi sem valósult meg.

chicago, legacy, subaru

chicago

Bemutatkozott a Subaru Legacy hatodik nemzedéke

időpont:2014. február 07. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Chicagói Autószalonon a Subaru bemutatta a hatodik generációs Legacy szedánt, amely külső-belső átalakításon esett át, emellett számos új biztonsági rendszert vonultat fel. Észak-Amerikában kétféle, egy 2,5 és egy 3,6 literes boxermotorral fogják árulni.

legacy, los angeles, subaru

dinamika

A nap képe: Subaru Legacy Concept

időpont:2013. november 15. 18:35

szerző:Autoblog

címkék:

A Los Angeles-i Autószalonon (nov. 22.- dec. 1.) mutatja be a Subaru Legacy koncepcióautóját, amely előrevetíti, milyen is lesz majd a középkategóriás szedán következő generációja. Reméljük hasonlít majd erre.

autóteszt, legacy, subaru

AUTÓBLOG TESZT

Komfort fokozat: Subaru Legacy 2.0D Comfort

időpont:2010. február 19. 17:10

szerző:Autoblog

címkék:

A Subaru „globalizálódásának" áldozatául esett a Legacy is. Bár megtartotta hagyományos subarus erényeit, egyértelműen szélesebb rétegeket szólít meg. Tágas és csendes családi autó, a bokszer dízellel pedig nagyon jól fogyaszt.

boxer, legacy, new york, subaru

SOKKAL TÁGASABB

Bemutatkozott az új Subaru Legacy

időpont:2009. március 31. 19:21

szerző:Autoblog

címkék:

Az ötödik generációs Legacy új padlólemezre épült, tengelytávja mintegy 8 centimétert nyúlt, így nagyobb helyet kínál az utasoknak. Amerikai specifikációban háromféle benzines boxermotorral lesz kapható. 

detroit, genf, legacy, subaru

ILYEN LESZ

Képek az új Subaru Legacyról

időpont:2009. március 10. 18:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Subaru márka idén az 50., míg a Legacy modell a 20. évfordulóját ünnepli. Ebből az alkalomból a gyár elkészítette a következő generációs modell tanulmányát, amely a januári Detroiti Autószalonon állt először a közönség elé. Természetesen Genfbe is elvitték a kocsit, ahol az európai premierjét ünnepelhette. Nem is tudom, talán laposabb tetővel, kisebb ablakokkal, valamint kevésbé hangsúlyos kerékjárati ívekkel jobban mutatna. Az aktuális kiadás jobban néz ki. Az utasteret viszont nagyon eltalálták. Galéria az ugrás után!

boxer, detroit, legacy, subaru

ELŐNÉZET

Subaru Legacy Concept Detroitban

időpont:2008. december 17. 17:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az Észak-Amerikai Nemzetközi Autókiállításon (NAIAS, január 17-25.) leplezi le a Subaru a Legacy Concept tanulmányautót, mely a modell huszadik évfordulójára készül el és a szedán jövőbeni formatervezési irányvonalát mutatja. Az autóról egyelőre csak egy fotónk van, amely elölnézetből mutatja az újdonságot. Függőleges elrendezésű fényszórók és ködlámpák, valamint kidomborított motorháztető és izmos kerékjárati ívek jellemzik az autót. A japánok azt is elárulták, hogy a géptető alatt egy 3,6 literes boxermotor lakik. A Legacy Concept egyébként nem véletlenül ünnepli a világpremierjét Detroitban, Észak-Amerikában igen közkedvelt típus.

boxer, legacy, subaru, toyota

TOYBARU

Kémfotókon a Toyota-Subaru hátsókerekes sportkocsija

időpont:2008. június 05. 14:31

szerző:Autoblog

címkék:

Egy brit tesztközpontban csípték el a CarPix kémei ezt az érdekes, fehér álcába bújtatott Toyota-Subaru közös fejlesztésű sportkupét, mely formájában egy Legacy-ra emlékeztet, viszont Toyota embléma van rajta. A sportkupé várhatóan hátsókerék-hajtású lesz és valószínűleg 2 literes boxer turbómotor fogja mozgatni 180-220 lóerővel. Az erőforráshoz hatfokozatú kézi váltót társítanak majd. A kocsi legizgalmasabb tulajdonsága mégis az ára, ami állítólag 20 ezer dollár körül lesz. Ez mai árfolyamon számolva 3,16 millió forint.

boxer, legacy, outback, subaru

SIKERES LEHET

Megérkezett a boxer dízel

időpont:2008. március 14. 15:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Legacy modellben debütált a világ első horizontális elrendezésű személyautó-dízelmotorja. A Subaru boxer dízel ugyanazokat az előnyöket mutatja fel, mint a boxer benzinmotor: könnyű súly, alacsony tömegközéppont, minimális vibráció és gyors reakció. Idén első körben a Legacy és az Outback kapja meg az új fejlesztésű, common rail befecskendezéses 2 literes 150 lóerős erőforrást. A japán márka komoly piaci sikert vár a különleges hajtóműtől, mi pedig alig várjuk, hogy kipróbálhassuk.