/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
autóbaleset, chevrolet, outback, pov video, suburban, új subaru

Bukfenc

Megfizette hibája árát a Subaru Outback sofőrje – videó

időpont:2018. december 23. 11:14

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Türelmetlenül várt a balra forduláshoz a japán szabadidőautó vezetője egy nagy kereszteződésben, s egy óvatlan pillanatban el is kezdett kanyarodni. Ám szemből jött egy Chevrolet Suburban SUV, és a lehető legrosszabb szögben találta el.

discovery, land rover, outback, road train, új discovery

nehézvontató

110 tonna meg sem kottyan a Land Rovernek – videó

időpont:2017. szeptember 20. 14:50

szerző:Autoblog

címkék:

A Land Rover éppen az új Discovery piaci bevezetését készíti elő, s nincs is jobb marketing ilyenkor, mint a modell erősségeit kidomborítani. Az egyik ilyen a vontatási képessége. A Discovery elbánik egy 110 tonnás, 100 méter hosszú ausztrál road trainnel is.

boxermotor, eyesight, outback, subaru

új outback

Új Subaru Outback mindent látó szemmel

időpont:2014. november 07. 18:30

szerző:Autoblog

címkék:

A jövő évi Genfi Autószalonon mutatkozik be a nagyközönségnek az új Subaru Outback, amelyben a márka EyeSight vezetősegítő technológiája működik. Az európai piacon most először megjelenő rendszer kifejlesztése a Subaru legfontosabb előrelépése a baleset-megelőzés terén.

orosz, oroszország, outback, rendőrség, subaru, videó

Mint a GTA-ban

Hogy szökhetett így el a Subarus? – videó

időpont:2014. május 29. 19:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Oroszországban tényleg bármi megtörténhet, ha közlekedésről van szó. Legutóbb épp egy gyanúsított szökött meg a rendőrök karjai közül szétzúzva két járőrautót, miközben a biztos urak lőttek rá.

new york, outback, subaru

NAGYOBB ÉS JOBB

Megérkezett a Subaru Outback

időpont:2009. április 16. 14:16

szerző:Autoblog

címkék:

A Legacy után az Outback is megújult a Subaru modellpalettáján. Az amerikai specifikációjú autóról a New Yorki Autószalonon rántották le a leplet. A Legacy-hoz hasonlóan a negyedik generációs Outback is új formát öltött magára, ezen kívül jóval tágasabb lett.

boxer, legacy, outback, subaru

SIKERES LEHET

Megérkezett a boxer dízel

időpont:2008. március 14. 15:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Legacy modellben debütált a világ első horizontális elrendezésű személyautó-dízelmotorja. A Subaru boxer dízel ugyanazokat az előnyöket mutatja fel, mint a boxer benzinmotor: könnyű súly, alacsony tömegközéppont, minimális vibráció és gyors reakció. Idén első körben a Legacy és az Outback kapja meg az új fejlesztésű, common rail befecskendezéses 2 literes 150 lóerős erőforrást. A japán márka komoly piaci sikert vár a különleges hajtóműtől, mi pedig alig várjuk, hogy kipróbálhassuk.