/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
autópiac, boxer, e-partner, furgon, partner, peugeot, what car

a legjobb

Ismét díjeső zúdult a Peugeot-ra

időpont:2021. december 10. 18:10

szerző:Autoblog

címkék:

Számtalan kategóriagyőzelem mellett az abszolút legjobbnak járó elismerést is begyűjtötte a Peugeot a What Car? Év furgonja és könnyű haszonjárműve szavazásán.

amerika, boxer, kirándulás, lakóautó, nyaralás, peugeot

nagy kaland

Peugeot Boxerrel a fél világ körül

időpont:2020. szeptember 16. 19:40

szerző:Autoblog

címkék:

Az emberek többsége azért vágyik világ körüli utazásra, hogy elmeneküljön a szürke hétköznapok, a mindennapi problémák elől. Winkler Gábor épp ellenkezőleg: azért szeretett volna utazni, hogy minél több időt tölthessen családjával. Vettek tehát egy Peugeot Boxert...

boxer, boxer 4x4 concept, dangel, lakóautó, peugeot

boxer 4x4

Terep-lakóautó a Peugeot-tól

időpont:2019. szeptember 27. 18:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Peugeot Boxer a 2019-es szabadidőautó-kiállításra vagány járművé változott, mely minden kalandra készen áll. Dangel-féle összkerékhajtással, speciális gumiabroncsokkal és megemelt hasmagassággal bír. Tíz négyzetméteres lakóterében kényelmesen elfér három ember.

boxer, crossover, frankfurt, subaru, xv

SUBARU XV

Fotókon a Subaru városi terepjárója

időpont:2011. szeptember 26. 17:05

szerző:Autoblog

címkék:

A Subaru a 2011-es Frankfurti Autószalonon tartotta az európai specifikációjú Subaru XV világpremierjét. A Foresternél kisebb, „trendi" crossover 22 centis hasmagasságával, összkerékhajtásával és új generációs boxermotorjával szerezhet magának híveket.

boxer, impreza, new york, subaru

BELÜL TÁGASABB

Lehullt a lepel az új Subaru Imprezáról

időpont:2011. április 25. 14:56

szerző:Autoblog

címkék:

A Subaru kocsikat gyártó Fuji Heavy Industries a New York-i Autószalonra időzítette az új négy- és ötajtós Impreza világpremierjét. A negyedik generációs Imprezát globális modellnek tervezték, így tulajdonképpen változatlan formában jutunk majd hozzá mi is.

boxer, fr-s, ft-86, new york, scion, toyobaru

FR-S

A Scion is bemutatta Hachirokuját

időpont:2011. április 21. 16:47

szerző:Autoblog

címkék:

New Yorkban vezették elő a Subaru és a Toyota közös sportkocsijának Scion-féle átiratát. A hátsókerék-hajtású FR-S annyira letaglózóan jól néz ki, hogy ezreket fog pusztán a formája miatt a márkához csábítani.

boxer, ft-86, genf, subaru, toyota

ÚJ DARAB

Toyota FT-86 – egyre jobb

időpont:2011. március 10. 15:54

szerző:Autoblog

címkék:

Sokévnyi szünet után végre újra lesz a Toyotánál hátsókerék-hajtású, megfizethető sportkocsi az FT-86 személyében. Genfben már a továbbfejlesztett változatot állították porondra, amely nagyon durván néz ki.

boxer, impreza, los angeles, subaru

MAGABIZTOS

Ilyen lesz a következő Subaru Impreza

időpont:2010. november 24. 16:56

szerző:Autoblog

címkék:

A Los Angelesi Autószalonon rántották le a leplet a Subaru Impreza Conceptről, amely a márka új "Confidence in Motion" mottóját testesíti meg, s nem mellékesen a következő Impreza modellek formáját vetíti előre.

boxer, i-tec, maverick, repülő autó, subaru, videó

ENGEDÉLYEZTÉK

Videó: a repülő buggy

időpont:2010. október 28. 19:51

szerző:Autoblog

címkék:

Az I-Tec Maverick sorozatgyártását engedélyezte az amerikai Szövetségi Repülési Hivatal, így a repülő homokfutó nekiállhat a harmadik világ megmentésének. A Maverick elsősorban azért készült, hogy a közép- és dél-amerikai elszigetelt népcsoportokat segítse.

boxer, legacy, new york, subaru

SOKKAL TÁGASABB

Bemutatkozott az új Subaru Legacy

időpont:2009. március 31. 19:21

szerző:Autoblog

címkék:

Az ötödik generációs Legacy új padlólemezre épült, tengelytávja mintegy 8 centimétert nyúlt, így nagyobb helyet kínál az utasoknak. Amerikai specifikációban háromféle benzines boxermotorral lesz kapható. 

boxer, detroit, legacy, subaru

ELŐNÉZET

Subaru Legacy Concept Detroitban

időpont:2008. december 17. 17:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az Észak-Amerikai Nemzetközi Autókiállításon (NAIAS, január 17-25.) leplezi le a Subaru a Legacy Concept tanulmányautót, mely a modell huszadik évfordulójára készül el és a szedán jövőbeni formatervezési irányvonalát mutatja. Az autóról egyelőre csak egy fotónk van, amely elölnézetből mutatja az újdonságot. Függőleges elrendezésű fényszórók és ködlámpák, valamint kidomborított motorháztető és izmos kerékjárati ívek jellemzik az autót. A japánok azt is elárulták, hogy a géptető alatt egy 3,6 literes boxermotor lakik. A Legacy Concept egyébként nem véletlenül ünnepli a világpremierjét Detroitban, Észak-Amerikában igen közkedvelt típus.

boxer, forester, impreza, subaru

GONOSZ ÉS PRAKTIKUS

Lesz Subaru Forester STi?

időpont:2008. október 31. 18:58

szerző:Autoblog

címkék:

Nem tudjuk, mindenesetre a Subaru a jövő héten nyíló SEMA show-ra készített egyet. Az alapgép a Forester 2,5 XT változat, melybe besuvickolták az Impreza WRX STi hajtásláncát. Persze egy kicsit a motoron, s természetesen a karosszérián is "húztak"; a Forester XTI Concept elég pofás darab lett. 310 lóerő tör elő a 2,5 literes turbós boxermotorból, így a Forester XTI 5 másodperc körül futja a százat. A gép egyszerre gonosz és praktikus, azonnal kéne!