balaton edition, california, lakóautó, volkswagen

a lakóautó

Már hazánkban is elérhető a Volkswagen California

időpont:2018. június 18. 17:10

szerző:Autoblog

címkék:

A Volkswagen California lakóautóból elkészült a 100 000. példány. Hazánkban pedig egy különleges kiadásban, California Balaton Edition néven kerül forgalomba először.

anglia, kemping autó, kisbusz, lakóautó, proace, új toyota

Toyota Proace Lerina

A minden igényt kielégítő japán lakóbusz

időpont:2018. február 18. 16:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A Toyota egy lakóautó építő céggel karöltve mutatta be a Proace minden igényt kielégítő kempingbuszát. A fedélzeten található hűtő, gázsütő, vízcsap, hordozható toalett, franciaágy, de még napelem is jutott a tetejére.

lakóautó, mercedes, pickup, x-osztály

nincs akadály

Lakóautó Mercedes pickupból

időpont:2018. január 09. 14:30

szerző:DG

címkék:

A Mercedes immár lakóautó felépítménnyel is kínálja pickup modelljét, ami megadja a kempingezőknek az áhított szabadságot. Amellett, hogy hosszú távon is kényelmes, távoli, nehezen megközelíthető helyekre is eljuttatja a felhasználóit.

ford, ford transit, lakóautó, randger, transit

randger 560

Összkerékhajtású lakóautók a Fordtól

időpont:2017. október 05. 20:15

szerző:Autoblog

címkék:

Az intelligens összkerékhajtással felszerelt Ford Transit áruszállító az alapja a Trigano Group által épített új Randger 560 lakóautónak, ami a gyárilag beszerelt összkerékhajtás miatt egyedi ajánlatnak számít saját szegmensében.

a nap képe, ducato, egyedi autó, fiat, lakóautó

4x4 Expedition

A nap képe: A mindenes Fiat Ducato

időpont:2015. augusztus 30. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A Fiat bemutatta a sokat utazó családok lehetséges kedvencének szánt Ducato 4x4 Expedition modellt. A terepjárós képességekkel megáldott lakóautóvá alakított dobozból egyelőre sajnos csak egy darab készült, és nem tudni, kap-e társakat a későbbiekben.

amarok, caddy, california, kemping autó, lakóautó, volkswagen

vw california

Jól fogynak a Volkswagen lakóautói

időpont:2014. szeptember 04. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

Az idei düsseldorfi Caravan Salonon a Volkswagen a márka teljes lakóautó és kemping jármű kínálatát bemutatja a nagyközönségnek. Ezek közül is kiemelkedik az 50 000. Volkswagen California, amely a hannoveri gyártószalagról legördült.

california, lakóautó, transporter, volkswagen

CADDY TOPOS SAIL

Hajóautó a Volkswagentől

időpont:2008. augusztus 28. 15:50

szerző:DG

címkék:

Az Autóblogon ma bemutatott Fiat Portofino-val egyetemben Európa legnagyobb lakóautó kiállításán, Düsseldorfban lesz látható a Volkswagen Caddy Topos Sail koncepció is, melynek legfőbb jellegzetessége a hajópadlóból kialakított teteje, melyen akár napozni is lehet. A yachtok által inspirált jármű "fedélzetét" a hátsó fa/alumínium lépcsőn át lehet megközelíteni. A Volkswagennél egyébként nagy múltja van a lakóautóknak, az első California camper pontosan 20 évvel ezelőtt került piacra. Eddig több mint 80 ezer Transporter lakóautó talált gazdára a világon.

lakóautó, mercedes

Nyaralás biztonságosan

időpont:2007. július 19. 14:19

szerző:DG

címkék: