/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
ducato, fiat, fiat ducato, haszongépjármű, lakóautó

közönségkedvenc

A Fiat Ducato a legnépszerűbb haszongépjármű Európában

időpont:2021. február 17. 19:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Fiat Ducato 1981-ben mutatkozott be, és egymást követő generációit Európa szerte a legelismertebb haszongépjárművek sorában emlegették az elmúlt évtizedekben. Elnyerte a vásárlók hűségét, amely 2020-ban az európai piac legnépszerűbb haszongépjárművévé emelte.

ducato, e-ducato, elektromobilitás, elektromos, fiat

villanyfurgon

A nap képe: az elektromos hajtású Fiat Ducato

időpont:2020. június 07. 19:10

szerző:Autoblog

címkék:

A Fiat Professional egy évvel ezelőtt leplezte le a tisztán elektromos hajtású Ducato haszonjármű prototípusát, mostanra pedig elkészült a sorozatgyártású változat, amely máris megrendelhető. Az E-Ducato a következő hónapokban jelenik meg az európai piacokon.

ducato, ducato 4x4, fiat

ducato expedition

A nap képe: Egy Fiat, amivel világgá mennénk

időpont:2015. október 14. 07:30

szerző:Autoblog

címkék:

Egy ideje már járja Európát a Fiat Ducato 4x4 Expedition Camper busz, amit mi is szívesen elvinnénk kalandozni. Az egyedi kempingautót minden lehetséges terepes kiegészítővel elláttak, utasterében pedig komplett konyhát és lakórészt alakítottak ki.

a nap képe, ducato, egyedi autó, fiat, lakóautó

4x4 Expedition

A nap képe: A mindenes Fiat Ducato

időpont:2015. augusztus 30. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A Fiat bemutatta a sokat utazó családok lehetséges kedvencének szánt Ducato 4x4 Expedition modellt. A terepjárós képességekkel megáldott lakóautóvá alakított dobozból egyelőre sajnos csak egy darab készült, és nem tudni, kap-e társakat a későbbiekben.

astra, ducato, focus, mégane, octavia, passat

FOCUS AZ ÉLEN

Dízel kombi a legnépszerűbb magyar cégautó

időpont:2009. február 02. 13:45

szerző:Autoblog

címkék:

A piacvezető flottaüzemeltető vállalat, a LeasePlan Hungária felmérése szerint a legkedveltebb cégautó egyszerűséget, praktikusságot és költségérzékenységet tükröz: kombi és dízel. A legnagyobb adatbázissal rendelkező flottaüzemeltető saját felmérése szerint a dízel Ford Focus kombi a leggyakrabban használt autó a hazai céges flottákban.