/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Dízel kombi a legnépszerűbb magyar cégautó

2009. február 02. 13:45   |   Autoblog
címkék:  

A LeasePlan Hungária legutóbbi felmérése szerint a legnépszerűbb magyar cégautó a dízel Ford Focus kombi.

A piacvezető flottaüzemeltető vállalat, a LeasePlan Hungária felmérése szerint a legkedveltebb cégautó egyszerűséget, praktikusságot és költségérzékenységet tükröz: kombi és dízel. A legnagyobb adatbázissal rendelkező flottaüzemeltető saját felmérése szerint a dízel Ford Focus kombi a leggyakrabban használt autó a hazai céges flottákban. 

A LeasePlan Hungária közel 10 ezer autójával és 400 ügyfelével időről időre felméréseket készít a céges autók piacáról és a várható trendekről. Legutóbbi, a flották összetételét vizsgáló felmérésében a típus, a szín és az üzemanyag preferenciákat térképezte fel. A márkák között a Ford Focus kombi modellje bizonyult a legkedveltebbnek, melyet az Opel Astra és annak Classic változata, az ötajtós Focus, a Skoda Octavia, a Volkswagen Passat és a Renault Mégane követett. A céges kishaszonjárművek között – ahol a praktikussági szempontokat tartják szem előtt az üzemeltetők – a Fiat Ducato kisteherautója bizonyult a legnépszerűbbnek.

Az egy ideje tapasztalható magasabb gázolajár ellenére az autók közel 60%-a dízelüzemű. A külső megjelenés a fehér és az ezüstszín dominanciáját mutatja, ami sokszor egyszerűsíti a céges feliratok, logók elhelyezését, de hozzájárul a későbbi kedvezőbb értékesítéshez is. A fehér és a világosszürke szín választása talán a döntés egyszerűségének tűnhet, érdekesség azonban, hogy ezek a színek plusz biztonsági tényezőnek számítanak, hiszen ködben, szürkületben vagy esős időben a fehérszerű autószín az, ami jól látható. Az, hogy a vásárlás során ez mennyire volt tudatos döntés, nem meghatározható.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/