/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
bulli, e-bulli, elektromos, kisbusz, samba bus, t1, volkswagen

villanybusz

A nap képe: az elektromos hajtású Volkswagen T1

időpont:2020. március 20. 15:55

szerző:DG

címkék:

A Volkswagen Haszonjárművek bemutatta a T1 kisbusz elektromos hajtású változatát. Az első elkészült példány egy 1966-os évjáratú Samba Bus-on alapul, ám a jövőben a Volkswagen Haszonjárművektől más T1 konverziók és komplett T1 járművek is megvásárolhatók lesznek.

bulli, kisbusz, lakóautó, mikrobusz, transporter, volkswagen

bulli

Hetven éves a Volkswagen Transporter

időpont:2020. március 13. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Volkswagen Haszonjárműveknél rendkívüli történelmi évfordulót ünnepelnek. Az első Transporter Type 2 néven 70 évvel ezelőtt, március 8-án gördült le a gyártósorról a Volkswagen wolfsburgi üzemében.

alternatív, bulli, elektromos, kisteherautó, t2, techno classica, volkswagen

1978 T2

A Volkswagen megmutatta a villanyfurgonok ősapját

időpont:2020. március 09. 20:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Volkswagen Haszonjárművek villamosítja a március 25–29 között Essenben tartandó Techno Classica 2020-at: a T2-esen alapuló elektromos VW kisteherautó formájában a vállalat ténylegesen megmutatja a jövőbeli ID.BUZZ elődjét.

bulli, t6, t6.1, transporter, volkswagen

t6.1

Átlép a digitális korba a Volkswagen Transporter

időpont:2019. február 25. 16:15

szerző:Autoblog

címkék:

Bulli, Transporter, Caravelle, Multivan és California. Mind sikersztori. A hat generáció óta a Volkswagen közel 12 millió darabot értékesített belőlük. Most a termékcsalád nagy frissítést kap, jön a T6.1. A hajtóerőt TDI-motorok adják, de lesz elektromos verzió is.

bulli, elektromos, i.d., i.d. buzz, mikrobusz, volkswagen

új generáció

Elektromos hajtású lesz a következő Volkswagen Mikrobusz

időpont:2017. augusztus 23. 17:05

szerző:Autoblog

címkék:

A Volkswagen a kaliforniai Pebble Beach-en tartott Concours d\'Elegance versenyen bejelentette, hogy az új Bullit, vagyis a Mikrobuszt az I.D Buzz tanulmányutó műszaki alapjain fogják gyártani. Az I.D. Buzz 2022-ben érkezik és elektromos hajtású lesz.

bulli, transporter, volkswagen

a nagy bulli túra

Malájziából Hannoverbe Volkswagen buszokkal

időpont:2017. július 03. 20:35

szerző:DG

címkék:

Öt maláj Volkswagen rajongó elhatározta, hogy valóra váltja élete nagy álmát, és hazájából elautózik a Volkswagen buszok történelmi gyártóhelyére, a németországi Hannoverbe. Három hónap alatt két kontinenst szeltek át és 20 ezer kilométert tettek meg.

bulli, genf, microbus, samba, t1, volkswagen

MIKROBUSZ

Újra feltűnt a VW Bulli

időpont:2011. március 04. 21:21

szerző:Autoblog

címkék:

A szabadság szellemét hozta el 1950-ben a Volkswagen busza, a T1-es Transporter, amelyet a németek Bulliként, az amerikaiak pedig Microbusként emlegettek. A 2001-es Microbus tanulmány jóval kiforrottabb változatát állították most ki Genfben.

bulli, volkswagen

BÁRKIÉ LEHET

Kult-transzportert sorsol a The Who együttes

időpont:2008. április 14. 15:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Teenage Cancer Trust (TCT) brit jótékonysági szervezet és a The Who legendás rock-zenekar április 8-án a www.thewhomagicbus.com honlapon világszerte egyedülálló internetes nyereményjátékot indított. Minden résztvevő mindössze öt angol fontért (6,41 euró) eséllyel indulhat a Volkswagen T1 zárt áruszállító kult-transzporter elnyeréséért.

bulli, transporter, volkswagen

Hatvanéves a VW Transporter – busztalálkozó Hannoverben

időpont:2007. szeptember 25. 14:41

szerző:Autoblog

címkék:

A Volkswagen Haszonjárművek a Volkswagen Bulli sorozatát ünnepli. Immár 60 esztendeje, hogy Ben Pon holland Volkswagen-importőr figyelmét a wolfsburgi gyár területén egy különleges jármű keltette fel, amelyet a Volkswagen dolgozói maguk fabrikáltak a nehéz acéllemezek szállítására. Nem sokkal később már meg is született az első skiccrajz és a "Bulli" ötlete - amelyből azután a gazdasági fellendülés egyik alap haszonjárműve, a hippi (Flower-Power) generáció kultuszmodellje, illetve lakóautó és egyterű személyszállító is lett. A Volkswagen ebből az alkalomból október 5. és 7. között a Hannoveri vásárváros területén nemzetközi VW-busz találkozót rendez.