/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
abt, audi, audi rs 6, rs 6, rs6 legacy edition

koronaékszer

ABT RS6 Legacy Edition

időpont:2023. május 18. 18:20

szerző:Autoblog

címkék:

Az ABT Sportsline időről-időre különleges, limitált kiadású modellekkel kápráztatja el rajongóit. Az Audi RS 6-ból például számos elképesztő különkiadás látott napvilágot, a sportkombi 20. születésnapja alkalmából kerékre állított Legacy Edition azonban mindent visz.

abt, bulli, id.buzz, napelem, volkswagen

hasznos extra

Tetőre szerelt napelemek növelik a VW ID. Buzz hatótávját

időpont:2023. április 11. 16:10

szerző:Autoblog

címkék:

A Volkswagen mikrobusznak ma már a villanyhajtású változata fut, az ID. Buzz, amely elődjeihez hasonlóan gyorsan nagy népszerűségre tett szert. A villanyhajtású furgonhoz pedig az ABT mostantól tetőre szerelhető napelemeket is kínál, amelyek növelik a hatótávolságot.

abt, e-transporter, elektromos, volkswagen

gyors konverzió

Dízelről elektromossá alakítja a Volkswagen Transportert az ABT

időpont:2023. január 31. 18:20

szerző:Autoblog

címkék:

A T7 Multivan és ID. Buzz modellekkel a Volkswagen gyakorlatilag újraalkotta a Volkswagen buszt a magánvásárlók számára. A mesteremberek és kiskereskedők számára azonban továbbra is a T6.1 jelenti az ideális megoldást. Az ABT jóvoltából villanyhajtásúvá is átépíthető.

abt, cupra, cupra e-racer, elektromos, etcr, extreme e, formula e

új versenyző

A Cupra az ABT-vel közösen indul a Formula E sorozatban

időpont:2022. december 13. 18:20

szerző:Autoblog

címkék:

A Cupra törekvése, hogy 2030-ra teljes egészében elektromos márkává váljon, készen áll fejlődése következő szakaszára, és a 2023-as szezonban az ABT gárdájával közösen áll rajthoz a Formula E, vagyis a világ vezető elektromos autóverseny-sorozatának mezőnyében.

abt, audi, audi rs 3, rs 3, rs3-r

rs3-r

500 lóerősre húzta az ABT az Audi RS 3-at

időpont:2022. július 10. 15:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az ABT Sportsline örömmel fejlesztette ki 460 lóerős csomagját az Audi RS 3-hoz, ám ez még nem a vége. A legfrissebb izmosító kúra után az RS 3 öthengeres turbómotorja immár félezer lóerőt állít csatasorba.

abt, johann abt signature edition, rs q8, signature edition

signature editon

800 lóerős verseny-SUV az ABT-től

időpont:2022. május 03. 17:50

szerző:Autoblog

címkék:

Az Audi Q-szériájának csúcsmodellje az RS Q8, egy 600 lóerős SUV-kupé, amiből a Volkswagen-csoportos modellek első számú nemesítője, az ABT Sportsline most egy exkluzív limitált kiadást készített.

abt, cupra, formentor, formentor vz5

vz5

450 lóerős Cupra az ABT-től

időpont:2022. március 29. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Formentor a fiatal spanyol márka első saját fejlesztésű modellje, s a márka filozófiájával összhangban potens turbómotorokkal érhető el. A csúcsot az Auditól átvett öthengeres aggregát jelenti, amely a crossover modellben 390 lóerőt ad le. S ekkor jön a képbe az ABT.

abt, rs 6, rs q8, rs6-s, rsq8-s

nagyvadak

Új sávtakarítók az ABT-től

időpont:2021. november 30. 18:50

szerző:Autoblog

címkék:

Az ABT Sportsline rendszeresen jelentkezik kompletten átalakított exkluzív modellekkel, amelyek rövid idő alatt mind egy szálig gazdára is találnak a márka rajongói körében. Nem kell sokat várni a következő csúcsmodellekre sem, januárban érkeznek akár 740 lóerővel.

abt, audi, audi q8, plug-in hibrid, q8, suv

dopping

530 lóerős hibrid SUV az ABT-től

időpont:2021. október 25. 19:15

szerző:Autoblog

címkék:

Az Audi dögös kupé-SUV-ja, a Q8 a piac egyik legdinamikusab nagytestű szabadidőautója, amelyet potens turbómotorjainak köszönhet. A modell plug-in hibridként is elérhető, akár 462 lóerővel. S itt lép a képbe az ABT Sportsline, amely 530-ra gyarapítja a lovak számát.

abt, cupra, extreme e, tavascan

tavascan extreme e

Új elektromos versenyterepjárót épített a Cupra

időpont:2021. szeptember 13. 17:50

szerző:Autoblog

címkék:

A Cupra Tavascan Extreme E Concept tisztán elektromos hajtásrendszerű versenyterepjáró a márka Extreme E kalandjának következő állomása, egyben kitekintés a jövőbeni sorozatgyártású Tavascan formai nyelvezetére.

abt, cupra, cupra leon, leon

ABT kúra

370 lóerős lett a Cupra Leon

időpont:2021. augusztus 23. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Volkswagen csoportos modellek első számú nemesítője, az ABT Sportsline kezelésbe vette az ötajtós és kombi Cupra Leon modelleket. Az optikai módosítások mellett a két turbómotoros kocsi teljesítményét is feltornászták, egészen 370 lóerőig.

abt, golf gti, golf r, gti, gti clubsport, volkswagen

Legyen bármilyen sportos Golfod, az ABT tovább gyúrja

időpont:2021. július 12. 16:50

szerző:Autoblog

címkék:

A nyolcadik generációs Volkswagen Golf palettáján már nemcsak a GTI képviseli a sportos irányzatot, egy sor más dinamikus modell is elérhető. Kapható a GTI Clubsport, a GTD, valamint a Golf R. Az ABT-nek pedig mindegyikhez van módosító csomagja.