/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

450 lóerős Cupra az ABT-től

2022. március 29. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A Cupra Formentor a sportos, fiatal spanyol márka első saját fejlesztésű modellje, s a márka filozófiájával összhangban potens turbómotorokkal is elérhető. A csúcsot az Auditól átvett öthengeres aggregát jelenti, amely a crossover modellben 390 lóerőt ad le. S ekkor jön a képbe az ABT Sportsline.

A Formentor VZ5 modellt az ikonikus, 2,5 literes öthengeres Audi-motor hajtja, amely a szokásos 400 helyett itt 390 lóerőt ad le, 480 Nm nyomaték kíséretében. A nulla-százas gyorsulás miatt a Cupra gépének igazán nem kell szégyenkeznie, hiszen olyan fürge, mint a Porsche 911 Carrera: 4,2 másodperc alatt sprintel százra. Aki pedig ennél még lehengerlőbbet szeretne, nyugodt szívvel fordulhat az ABT-hez.

A világ legnagyobb Audi és Volkswagen nemesítője a VZ5-höz kifejlesztett egy teljesítménynövelő csomagot, így a modell 450 lóerős és 530 Nm nyomatékú lett. A több lóerő pedig jobb gyorsulásban nyilvánul meg: az ABT Cupra VZ5 3,9 másodperc alatt lő ki 100 km/órára, s kívánságra egészen 270 km/óráig fokozhatja a sebességét.

A dögös crossover természetesen még vonzóbbá is tehető az ABT könnyűfém kerékgarnitúráival. 20, sőt, 21 colos szett is elérhető hozzá. A 20 colos Sport GR és a 21 colos Sport HR egyaránt megvásárolható matt vagy fényes fekete kivitelben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/