/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
forester, használtautó, honda cr-v, subaru, toyota, toyota prius

Imádott típusok

Ez a 15 autó az amerikaiak kedvence – mindegyik japán

időpont:2019. január 18. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Tudjuk, hogy a tengerentúlon egész másmilyen az autóipar, de megdöbbentő az a tanulmány, ami nemrég került napvilágra. Az iSeeCars szerint a legtovább egy tulajdonosnál tartott autók versenyét ugyanis toronymagasan a Toyota nyeri. Íme, a lista.

forester, subaru

AUTÓBLOG TESZT

Egyedi darab: Subaru Forester boxer dízel

időpont:2009. április 10. 11:13

szerző:Autoblog

címkék:

A mostani nehéz gazdasági helyzetben nagyon kevés márka képes növelni eladási számait, de a Subaru köztük van. A diadalmenet egyértelműen a boxer dízelmotornak köszönhető. Az új Forestert is ezzel a különleges erőforrással teszteltük.

boxer, forester, impreza, subaru

GONOSZ ÉS PRAKTIKUS

Lesz Subaru Forester STi?

időpont:2008. október 31. 18:58

szerző:Autoblog

címkék:

Nem tudjuk, mindenesetre a Subaru a jövő héten nyíló SEMA show-ra készített egyet. Az alapgép a Forester 2,5 XT változat, melybe besuvickolták az Impreza WRX STi hajtásláncát. Persze egy kicsit a motoron, s természetesen a karosszérián is "húztak"; a Forester XTI Concept elég pofás darab lett. 310 lóerő tör elő a 2,5 literes turbós boxermotorból, így a Forester XTI 5 másodperc körül futja a százat. A gép egyszerre gonosz és praktikus, azonnal kéne!

forester, subaru

ALAPOSAN ÁTDOLGOZTÁK

Itt a harmadik generációs Subaru Forester

időpont:2008. január 04. 08:31

szerző:Autoblog

címkék:

A hivatalos sajtóanyagból minden kiderült az előreláthatólag tavasszal érkező, harmadik generációs Subaru Foresterről, melyről ezúttal szép gyári fotókat is közlünk. A Forester jóval nagyobb és szabadidő-autósabb lett, bátrabb, kifejezőbb formavilágot kapott és jelentős modernizáláson ment keresztül. Európában egy kétliteres szívó és egy turbó boxermotorral, míg Amerikában az előbbi erőforrással és az Impreza 2,5 literes motorjával kerül piacra. A Subaru kedvelt crossovere merevebb, biztonságosabb és csendesebb karosszériával, még nagyobb hasmagassággal, vadonatúj futóművel, menetstabilizáló rendszerrel és most először navigációs rendszerrel büszkélkedhet.

forester, kémfotó, subaru

MÉG TÖBB

Friss kémfotókon az új Subaru Forester

időpont:2007. december 10. 12:31

szerző:Autoblog

címkék:

Az új Forestert csak december 23-án leplezi le a Subaru, de a szabadidőautó már most, 13 nappal a premier előtt kezd unalmassá válni. Szinte naponta jelennek meg kémfotók az új japán batárról, ezúttal is (talán utoljára) mutatunk néhány leplezetlen fotót. Az új Forester Japánban 150 lóerős, kétliteres motorral, illetve ugyanennek az egységnek a turbófeltöltésű, nagyjából 230 lóerős változatával lesz elérhető. Az Egyesült Államokban az új Impreza 2,5 literes boxermotorjaival kerül piacra a Forester. Galéria a címre kattintva!

forester, subaru

MÉG TÖBB KÉP

Magazinfotókon a karácsonykor debütáló Subaru Forester

időpont:2007. december 04. 11:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Subaru eredetileg csak egy sejtelmes képet akart mutatni az új Foresterről a december 23-án esedékes leleplezésig, ám a neten gyorsan megjelentek a szabadidőautót ábrázoló első kémfotók. Mostantól még többet tudunk, a Carscoop jóvoltából ugyanis egy japán magazinból szkennelt sajtóképeken is csámcsoghatunk, ezeken elölről, hátulról, oldalról, mindenhonnan látható az új Forester. Az autó a hírek szerint kétliteres boxermotorral lesz elérhető, ennek normál feltöltésű változata 150 lóerőt teljesít 191 Nm-es nyomaték mellett, a turbós kivitel viszont 230 lóerő körül tud 319 Nm-es nyomatékkal társítva. Galéria a címre kattintva!

forester, subaru

KÉMFOTÓK

Máris lebukott az új Subaru Forester

időpont:2007. november 29. 09:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Subaru december 23-án akarta leleplezni az új ruhába bújtatott Forestert, de meglepő lett volna, ha addig csak a honlapra feltett sejtelmes képet látjuk az autóról. Immár két kémfotón és egy szkennelt magazinborítón is megcsodálható az új terepjáró, a fényképek kapcsán viszont nem tudunk nem teret engedni egy összeesküvés-elméletnek: kicsit gyanús, hogy az egyik pont olyan szögből, féklámpásan mutatja a Forestert, ahogy a gyári oldalon is feszít a sötétben. Persze lehet véletlen is... Galéria a címre kattintva!

forester, subaru

ELŐZETES

Decemberben jön az új Subaru Forester

időpont:2007. november 27. 11:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Subarunál nagyon rákaptak arra, hogy előzetesekkel gerjesszenek hangulatot egy új modell körül. Nemrég az Impreza WRX STi-nek nyitott a gyár egy külön oldalt, ahol csak sejtelmes megvilágításban látszott az autó sziluettje, most ugyanez történt a december 23-án debütáló új Foresterrel is. Az új Forester minisite-ján egy visszaszámlálót helyeztek el, alatta az autó hátulja látható - természetesen sötétben, mintha éppen fékezne. Nem tudni semmit a műszaki adatokról sem, korábban azonban felkerült egy grafika a netre, melyen a terepjáró lehetséges formavilága látható. Kiindulópontnak jó.

forester

AUTÓTESZT

Subaru Forester 2,5 XT: Vaddisznó

időpont:2006. január 03. 17:09

szerző:Autoblog

címkék:

A statisztikák szerint a Subarunál a legnagyobb a márkahűség. A 2006-os Foresterrel eltöltött egy hét után ezen nem is csodálkozom.