/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Leleplezték a Subaru BRZ-t

2011. november 30. 18:51   |   Autoblog
címkék:  

A Tokiói Autószalonon bemutatkozott a széria kivitelű Subaru BRZ is, amely pontosan úgy néz ki, mint a Toyota GT 86. A két autó tudása is azonos, így minden bizonnyal a márkahűség dönt majd kettejük között.

Első pillantásra a Toyota GT 86 agresszívebbnek tűnik a BRZ-nél, amit talán az egyedi sárga szín és a ködlámpa eltérő kialakítása magyaráz. A BRZ letisztultabbnak tűnik a Toyotánál, melyre a szimpla ködlámpa és a szárny nélküli far ad magyarázatot. A galériában található fotók között viszont látunk olyat, ahol a BRZ már ugyanazzal a picike légterelővel szerepel, mint a Toyota. Szóval kijelenthető, hogy a két autó között gyakorlatilag nincs különbség.

Az emberek a BRZ-t a felhőtlen vezetési élmény miatt fogják megvásárolni. A hátsókerekes, kompakt építésű, alacsony tömegközéppontú és könnyű súlyú kupé pontosan arra hivatott, hogy mosolyt csaljon a vezetője arcára. A közös fejlesztésű, direkt befecskendezéses, négyhengeres boxermotor kereken 200 lóerős, nyomatéka pedig 205 Nm, így 7 másodperc alatti nulla-százas sprintidő várható az autótól.

A japánok új koncepció szerint, ügyesen összerakták a gépet; a Toyota GT 86 és a Subaru BRZ személyében igazi kanyarvadász kocsit faragtak. S még valami. Eredetileg egy széles rétegek számára hozzáférhető, jutányos áru modellt gondoltak ki a mérnökök, ezért reméljük, hogy itthon sem kell majd a BRZ-ért vagy a GT 86-ért egy jól felszerelt középkategóriás autó árát leszurkolni a kereskedésben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/