/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

A latyak miatt borul fel a szabályosan közlekedő Corsa – videó

2016. január 15. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem kell mindig száguldozni vagy őrült módjára vezetni ahhoz, hogy az ember balesetet szenvedjen. Az Opel Corsa vezetője például csak egyenesen haladt normális tempóban, azonban a nem jól takarított úton a latyak miatt elvesztette kontrollját és fejre állva végezte.

A fizikát sajnos nem lehet meghazudtolni semmilyen autóval, ha leesik a hó. Ez pláne igaz, amikor egy kicsit megolvad, és újra elkezd fagyni, ilyenkor a tapasztalt sofőröket is megtréfálhatja a nulla tapadás.

Valami ilyesmi történhetett azzal a vezetővel is, aki Opel Corsájával haladt egy egyenes úton, majd a latyakba hajtva egyszer csak elkezdett sodródni négykerekűjével, ahonnan már nem volt visszaút. Még szerencse, hogy a mögötte és mellette haladók közül senki nem járt hasonlóan és hogy a villanyoszlopok helyett csak egy árkot talált meg a végül fejtetőre boruló autó.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

ZZ
2016-02-03 - 02:49

lehet, hogy szabályos volt abban az értelemben, hogy nem szorított le,vagy veszélyeztetett másokat, de abban nem, hogy nem az útviszonyoknak megfelelő tempóval közlekedett. Mintha csak ő előzött volna, őt nem. A többiek miért nem estek el? Ez másokra nézve is veszélyes volt. Ha karambolozott volna, akkor is szabályosnak ítélnéd?


*/