/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
akkumulátor, elektromos, explorer, ford, töltőállomás

megújulás

Jövőre megérkezik az új, elektromos Ford Explorer

időpont:2023. március 21. 17:50

szerző:Autoblog

címkék:

Az Explorer az első modell a Ford innovatív, új elektromos járműveinek hosszú sorában, és erre az autóra vár a feladat, hogy kitapossa a Ford márka teljes európai megújulásához vezető utat.

elektromos, explorer, explorer plug-in hybrid, ford

hibrid batár

Megérkezett az új Ford Explorer Plug-In Hybrid

időpont:2020. szeptember 03. 19:35

szerző:Autoblog

címkék:

Az elektromos hajtást, első osztályú komfortot és remek off-road képességeket kínáló Ford Explorer Plug-In Hybrid értékesítése tavaly kezdődött meg Európában, és az első példányokat most veszik át az új tulajdonosok.

biztonság, corsa, cx-30, euro ncap, explorer, glb, suv, szabadidőautó

jól törnek

Szuperbiztonságos új SUV-k

időpont:2019. november 13. 18:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az Euro NCAP fogyasztóvédelmi szervezet legutóbbi vizsgálatán két kompakt SUV, egy nagyméretű SUV, valamint egy kisautó bizonyíthatta kiváló törésbiztonságát. A három szabadidőjármű meg is kapta a maximális öt csillagot, míg a kisautó négyet érdemelt.

elektromos, explorer, ford, ford explorer, plug-in hibrid, új ford

nagy hibrid suv

Európába jött a Ford Explorer

időpont:2019. április 03. 17:15

szerző:Autoblog

címkék:

A Ford Go Further rendezvényén Amszterdamban bemutatkozott a Ford Explorer SUV. Amerika legkelendőbb SUV modellje az öreg kontinensen plug-in hibrid változatban fog piacra kerülni. Az Explorer még idén rendelhető lesz Európában, és 2020 elejétől Magyarországon is.

amerika, explorer, ford, ford explorer, suv

explorer

Megújult Amerika kedvenc SUV-ja

időpont:2019. január 10. 18:20

szerző:Autoblog

címkék:

A Ford ma bemutatta az alapoktól újratervezett Explorert, minden idők legkelendőbb amerikai SUV-modelljét, amely most minden eddiginél szélesebb választékkal, nagyobb teljesítménnyel, bőségesebb helykínálattal és új, intelligens technológiákkal érkezik.

amerika, autópálya, baleset, explorer, ford, videó

Ezért kell az öv

Kiesett a karambolozó kocsiból a férfi – videó

időpont:2015. február 27. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Igen szerencsésnek mondhatja magát az az amerikai vezető, aki a körülményeknek nem megfelelően vezetett az autópályán, majd egy baleset következtében kirepült autójából, mégis apró sérülésekkel túlélte a kalandot.

ecoboost, explorer, ford, land rover, mondeo

ÁTALAKULT

Színre lépett az új Ford Explorer

időpont:2010. július 27. 21:29

szerző:Autoblog

címkék:

Észak-Amerika egyik kedvenc autójára, a Ford Explorerre rá sem lehet ismerni. A 2011-es modellévre kívül-belül megszépült, önhordó karosszériát kapott, motorterébe a Ford új, korszerű erőforrásai költöztek be, ezen kívül vadonatúj hajtáslánccal lett gazdagabb.

explorer, ford

EXPLORER AMERICA

Jövőbemutató tanulmány a Fordtól

időpont:2008. január 08. 11:31

szerző:Autoblog

címkék:

Valóban jövőbemutató újdonsággal készül a Detroiti Autószalonra a Ford, a futurisztikus megjelenésű Explorer America Conceptnek elsősorban építési módja különleges. A Ford közleménye szerint a hagyományos padlólemezes kivitelezés helyett a koncepció egy úgynevezett "unibody" konstrukció, azaz lényegében egyben van minden, nem egy meglévő alapra húzták rá a karosszériát. Az új technológia nem csupán a súlycsökkentésben segít, állítólag a vezetési dinamikát is nagy mértékben javítja. A tanulmány emellett bepillantást enged a Ford jövőre vonatkozó formaterveibe is, valahogy így nézhetnek majd ki a jövő terepjárói, nyilván valamivel puritánabb beltérrel. A tanulmányba a Ford új, szintén Detroitban debütáló Ecoboost névre keresztelt motorpalettájának egyik tagja kerül, az Explorerbe konkrétan a kétliteres turbós 275 lóerővel. Motortól függően a tanulmány akár húsz-harminc százalékkal is gazdaságosabb lehet a mai Explorereknél. Galéria a címre kattintva!