/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kiesett a karambolozó kocsiból a férfi – videó

2015. február 27. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Igen szerencsésnek mondhatja magát az az amerikai vezető, aki a körülményeknek nem megfelelően vezetett az autópályán, majd egy baleset következtében kirepült autójából, mégis apró sérülésekkel túlélte a kalandot.

Épp az ilyen esetek miatt találták ki a biztonsági övet. Ugyanis egy 26 éves ohiói sofőr nem kötötte be magát, viszont a jeges úton az eleve száraz körülmények között megengedett 60 mérföld/óra (96 km/óra) helyett 70-nel (112 km/óra) ment 2005-ös Ford Explorerével, ám elvesztette uralmát autója felett és eltalálta az előtte haladót, majd a szalagkorlátot, végül kiesett a mozgó járműből.

Erre még mondhatnánk, hogy legalább nem a kocsiban törte-zúzta tovább magát, ám azt már csak a sorsnak köszönheti, hogy senki nem jött mögötte hasonló tempóval, mert akkor ennyire sem tudta volna arrébb vonszolni magát az útról. Az esetet egyébként arc- és hátsérülésekkel úszta meg a fegyelmezetlen sofőr.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/