/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Szuperbiztonságos új SUV-k

2019. november 13. 18:45   |   Autoblog
címkék:  

Az Euro NCAP fogyasztóvédelmi szervezet legutóbbi vizsgálatán két kompakt SUV, a Mercedes-Benz GLB, a Mazda CX-30, egy nagyméretű SUV, a Ford Explorer Hybrid, valamint egy kisautó, az Opel Corsa bizonyíthatta kiváló törésbiztonságát. Hárman meg is kapták a maximális öt csillagot, egy kocsi négyet érdemelt.

A négyesből a legjobban a Mazda CX-30 szerepelt, amely a felnőttutas-védelmi teszteket csaknem tökéletes, 99 százalékos eredménnyel zárta. Rajta kívül erre csak nagyon kevesen voltak eddig képesek. A Mercedes-Benz GLB is megszerezte a maximális, öt csillagot, ahogy a Ford új hétüléses szabadidőautója, a hibrid hajtáslánccal hamarosan Európába érkező Explorer is. A negyedik tesztelt új autó, a műszaki alapjaival a Peugeot 208-cal osztozó Opel/Vauxhall Corsa csupán 1 százalékponttal csúszott le az ötcsillagos értékelésről (a Peugeot 208 is ilyen eredménnyel végzett).

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/