/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
autógáz, hibrid, japán, jpn taxi, lpg, taxi, toyota

jpn taxi

A Toyota megépítette a tökéletes taxit

időpont:2017. október 25. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A klasszikus londoni formátumot forradalmian újszerű LPG-elektromos hibrid hajtáslánccal és a japán vendégszeretet legkiválóbb hagyományaival ötvözi a vadonatúj Toyota JPN Taxi.

autógáz, cng, földgáz, gázközlekedés, metángáz

metánüzem

Év elejétől olcsóbb lehet CNG-vel autózni

időpont:2016. január 06. 12:15

szerző:Autoblog

címkék:

Olcsóbb lehet mától a gázközlekedés az autósok számára két, tegnap kiadott rendeletnek köszönhetően. A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) rendeleteinek több éves előkészítésében a Magyar Gázüzemű Közlekedés Klaszter Egyesület (MGKKE) is részt vett.

autógáz, corsa, lpg, opel

pénztárca kímélő

Opel Corsa már autógázzal is

időpont:2015. március 31. 16:40

szerző:Autoblog

címkék:

Már itthon is megvásárolható a Corsa család legújabb tagja, az 1.4 LPG ecoFLEX. A gázüzemű autó duplán kíméli gazdájának pénztárcáját: az olcsóbb gázzal fele annyiért jár, mint a benzines kivitel, másrészt kedvező az induló ára: 3 920 000 forint.

autógáz, fenntartható, lpg

lpg

Igazolták az autógáz környezetvédő hatását

időpont:2015. február 04. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

Az Európai LPG Szövetség (AEGPL) szerint a cseppfolyósított gáz ökológiai lábnyoma 17 százalékkal kisebb a fűtőolajénál, és 49 százalékkal alacsonyabb, mint a széné, ezért a fenntartható fejlődés szempontjából rendkívül lényeges a PB-gáz és az autógáz elterjedése.

autógáz, cng, földgáz, lng, metángáz

mérföldkő

Európa döntött: kötelező az alternatív üzemanyag infrastruktúra

időpont:2014. október 10. 14:05

szerző:Autoblog

címkék:

A Tiszta üzemanyag a közlekedéshez irányelv kötelezi a tagállamokat, hogy első lépésben 2020-ig a városokban, elővárosokban tegyék elérhetővé a CNG üzemű autók töltését, majd járuljanak hozzá, hogy Európában LNG üzemű kamionokkal lehessen szállítani.

autógáz, lpg, opel, zafira tourer

LPG

Megérkezett a gázüzemű Opel Zafira Tourer

időpont:2012. augusztus 06. 14:51

szerző:Autoblog

címkék:

Az Opel új, gázüzemű változattal bővíti a Zafira Tourer kínálatát: itt a 140 lóerős 1,4 LPG Turbo Ecoflex. Az egyterű fogyasztása 8,6 liter autógáz 100 kilométeren, a hatótávolság pedig gázzal 650, gázzal és benzinnel akár 1500 kilométer.

autógáz, insignia, lpg, opel

LPG ECOFLEX

Opel Insignia mostantól gázüzemmel is

időpont:2012. július 17. 14:54

szerző:Autoblog

címkék:

Az Opel Insignia mostantól cseppfolyós gázra optimalizált kivitelben is kapható. A márka többszörösen kitüntetett zászlóshajójának mind a három karosszériaváltozatát - négyajtós, ötajtós és Sports Tourer - meg lehet rendelni gázautóként.

autógáz, benzinár, szmogriadó

GÁZOSÍTÁS

Tömegeket mozgat meg az olcsóbb tankolás

időpont:2012. március 09. 16:58

szerző:Autoblog

címkék:

Miközben a teljes PB-ágazat évek óta folyamatosan csökken, az utóbbi két évben nyolc százalékkal növekedett az autógáz forgalma. A gépjárművek gázossá alakításának 200-250 ezer forintos költsége a futásteljesítménytől függően egy-két év alatt megtérül.

autógáz, cng, metángáz

BEHAJTÁSI ENGEDÉLY

Mélygarázsba is behajthatunk a gázautókkal

időpont:2011. október 04. 16:44

szerző:Autoblog

címkék:

Csütörtökön lép életbe a Belügyminisztérium új tűzvédelmi rendelete, mely szerint a gázüzemű járművek is használhatják a mélygarázsokat bizonyos megkötésekkel. A CNG-üzemű járművek számára például teljesen nyitottá válnak ezek a parkolóhelyek.

autógáz, cng, lpg

BIOGÁZ

Hamarosan Budapesten is tankolható CNG

időpont:2011. augusztus 30. 16:37

szerző:Autoblog

címkék:

Hamarosan átadják Budapest első nyilvános CNG töltőállomását a Főgáz beruházásaként. Az új állomás - mely az egyik fővárosi MOL kúton üzemel majd - átadását követően a Győrben és Szegeden feltankolható CNG autók Budapesten is feltölthetőkké válnak.

autógáz, lpg

AZ LPG KORA

Rengetegen váltanak autógázra

időpont:2011. január 25. 14:02

szerző:Autoblog

címkék:

Az utóbbi időszakban ugrásszerűen megemelkedett a hazai érdeklődés az autók gázüzeművé alakítására, az LPG-t árusító kutak forgalma pedig az év eleje óta 10 százalékkal nőtt. Éppen ezért a szabályok megváltoztatását is sürgeti a Prímagáz.

autógáz, daihatsu, lpg, terios

GÁZZAL MEGY

A Sivatagi Egér

időpont:2010. október 13. 19:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az összkerékhajtású Daihatsu Terios nálunk is ritka, mint a fehér holló, hát még Németországban. A fahrmitgas.de mégis egy ilyen japán hobbi terepjárót csinosított ki és alakított át gázüzeművé. A Sivatagi Egér nem is néz ki rosszul, simán járnék vele.