/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az Audi bemutatja a leggyorsabb önműködően közlekedő autót

2014. október 09. 12:55   |   Autoblog
címkék:  

A világ legsportosabb önműködően közlekedő autóját mutatja be az Audi: október 19-én, vasárnap, a Német Túraautó-bajnokság (DTM) szezonzáró futama előtt egy vezető nélküli Audi RS 7 Sportback köröz majd a hockenheimi pályán.

Az Audi RS 7 piloted driving concept versenytempóban megy majd körbe Hockenheim aszfaltcsíkján. Fedélzetén az Audi legújabb fejlesztéseivel, az új technikák e különleges hordozója milliméterpontossággal fut majd folyamatosan fizikai határain, olyan gyorsan, mintha csak egy profi versenyző ülne volánjánál. Az eddig tesztek alapján szűken két perc feletti köridő várható a Grand Prix pályán, miközben az autó a 240 km/órás sebességet is eléri. Audi RS 7 piloted driving concept kísérleti modelljével az Audi látványosan szemlélteti az önműködően közlekedő autók fejlesztésében rejlő mindazon lehetőségeket, amelyek a jövőben a prémiumgyártó előtt állnak.

A világ legsportosabb önműködően közlekedő autójának pályakörét október 19-én, 12 óra 45 perctől az Audi MediaTV élőben közvetíti az interneten.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/