/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Bemutatkozott az új Volkswagen Polo WRC

2015. január 17. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Lerántotta a leplet legújabb versenyautójáról a Volkswagen. A még durvább külsőt kapott 2015-ös Polo R WRC továbbra is a ralivilágbajnokságon próbál szerencsét kisebb tömeggel és nagyobb erőtartalékkal.

A németországi Wolfsburgban mutatta be legfrissebb raliatóját a Volkswagen.

Az idei Polo R WRC-t tovább csiszolták a mérnökök, hogy a tavalyi és az azelőtti év után immáron harmadszorra indulhassanak neki bajnoki reményekkel a szezonnak.

Az új Polo egy átdolgozott hátsó szárnyat kapott, de a könnyebb megkülönböztethetőség érdekében mélykék festést alkalmaztak a karosszéria első kétharmadán. A technikai részletek egyelőre még váratnak magukra, ám annyi biztos, hogy egy új, körmös kapcsolós, hidraulikus sebességváltón keresztül küldhetik mind a négy kerékre az erőt a pilóták, továbbá a gyáriak állítása szerint a tavalyi bajnok autó összetevőinek kétharmadát átnézték, és nagy részüket tovább optimalizálták, így egy könnyebb, de erősebb gép született.

A márka három autót fog indítani idén a végső győzelemért, akik között ott lesz a 2014-es nyertes Sébastien Ogier – Julien Ingrassia páros is. A másik két versenygépet  Jari-Matti Latvala – Miikka Anttila és Andreas Mikkelsen – Ola Fløene terelgeti majd a cél felé.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/