/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Fesd ki az Opelt és nyerd meg!

2014. április 17. 19:40   |   Autoblog
címkék:  

A myOpel meghirdette az ország első airbrush design versenyét, amellyel bizonyítani szeretnék, hogy egy idősebb autót újjá lehet varázsolni kívül-belül, miközben a művészet és az egyediség is megjelenik annak karosszériáján.

Egy 18 éves, fehér Opel Corsa B szolgál üres festővászonként azok számára, akik szívesen cirkálnának a saját maguk által tervezett designnal kipingált autóval. A pályázatra bárki jelentkezhet, akit inspirál, hogy nem papírra, hanem autóra, és nem ceruzával, hanem airbrush technológiával kerül kivitelezésre alkotása.

A korához képest jó állapotban lévő, nagykorúnak számító autó, teljes műszaki felújításon ment keresztül. A márkaszervizben eredeti Opel alkatrészekre cserélték a régieket. A szokásos olaj és szűrők cseréjén kívül új fékeket és kipufogórendszert építettek be. Megjavították a légkondit, és kicserélték a futóműben elöregedett alkatrészeket, valamint a karosszérián is kijavították az idő folyamán keletkezett hibákat.

A kifogástalan állapotú autón áprilisban végezték az utolsó simításokat, új gyári könnyűfém kerekeket, azokra pedig új gumikat kapott. Tehát Mike Tamás, airbrush művész, a versenyt követően egy motorikusan hibátlan autó karosszériájára fújja majd fel a legjobban sikerült pályaművet. A myOpel Design pályázat győztese pedig egy kívül-belül megújult autóval lesz gazdagabb.

A nyertest változatos összetételű zsűri választja ki. Mike Tamás mellett – aki a szakmai kivitelezést fogja szem előtt tartani – a Je Suis Belle tervezőpárosa testesíti meg a divatvilág nagyjait, míg a fiatal alkotókat agneskovacs, bőrdesigner és Juhos Janka, ékszertervező képviseli. Természetesen itt nem áll meg a sor, ugyanis jelenleg Konkoly Ági, a 2012-es Miss Hungary győztese furikázik az autóval, amit csak igazán egyedi airbrush mintával szeretne továbbadni új gazdájának.

Május 25-ig a myOpel.hu oldalon várják a pályaműveket, amelyekre szavazni is lehet ugyanezzel a határidővel. A pályázatok közül csak a 10 legnépszerűbb kerül a zsűri elé. Nagyon fontos, hogy a tervek úgy készüljenek, hogy azokat meg lehessen valósítani airbrush fújással. Érdemes tehát mihamarabb feltölteni az egyedibbnél egyedibb dizájnokat a verseny honlapjára, hogy minél többen láthassák azokat, és szavazhassanak is rájuk.

A pályázat menete

Egyedi Opel Corsa B külső design tervezése a feladat, a letöltött és kinyomtatott Opel Corsa B autó sablon keretben akár kézi, akár program eljárással. A letölthető sablon 4 részből áll: az autó eleje, az autó hátulja, az autó két oldala. Az autó teljes karosszériája (mind a 4 rész) egybefüggő felületként is felhasználható, de elemenként is lehet különböző külső designokat kitalálni. A kész tervet a játékosnak fel kell töltenie az oldalra.

A pályázat időtartama: 2014. április 16. – 2014. május 25. 23:59

A beérkezett pályaművekre a myOpel.hu oldalon lehet szavazni. Az érvényes myOpel regisztrált szavazók között 1.000.000 forintot sorsolunk ki.

A tíz legtöbb szavazatot kapott tervből a szakmai zsűri: Mike Tamás, airbrush művész; a Je Suis Belle tervező csapata; Kovács Ági, bőrdesigner, Juhos Janka, ékszertervező és Konkoly Ági, szépségkirálynő választja ki a nyertest. A döntésben az eredetiség, a márka megjelenése és a megvalósíthatóság lesz a fő szempont. A zsűri által kiválasztott designt Mike Tamás varázsolja majd az autóra, amelyet a nyertes tervező haza is vihet.

A nyereményautó

Típus: Opel Corsa B, 5 ajtós kivitel
Motor típus: benzines 1.4 (X14XE)
Szín: alapszín fehér
Gyártási év: 1995
Fontosabb felszerelések: légkondicionáló, tetőablak, szervokormány, ABS, két légzsák

Az autót természetesen egy Opel Márkaszervizben készítették fel nyereménynek eredeti Opel alkatrészek felhasználásával, így kora ellenére még sokáig használhatja új tulaja.

Részletek és játékszabályzat a www.myOpel.hu oldalon.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/