/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Maserati motor kerül a Ferrari Californiába

2013. december 27. 10:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A 2014-ben érkező ágaskodó paripás modell frissített változata állítólag két turbót is kap, így teljesítménye 552 lóerősre hízik, továbbá számos F12 Berlinettára hajazó elemet visel majd magán.

A legfrissebb információk szerint a következő generációs Ferrari California 552 lóerős lesz.

Az olasz gyártó belépő szintűnek szánt autója állítólag a Maserati Quattroporte és Ghibli modellekből ismerős 3.8 literes V8-as bitrubó egység 406 kilowattosra felhúzott változatát kapja meg, mely a teljesítménynövekedés mellett hangját illetően is szebb lesz, mint a kiöregedő aktuális szívó V8-as. Ezzel pedig egyre inkább úgy tűnik, hogy nem fog kisebb V6-os kerülni a motorháztető alá, ami kiválthatta volna a jelenlegi benzinest.

Ami az optikát illeti, kap némi vérfrissítést a California külseje. Az első és a hátsó lökhárítók alsó része megváltozik, míg a kocsi fara kissé lejjebb kerül. A leszedhető keménytető továbbra is megmarad, a beltér viszont teljes átalakuláson eshet át – ám erről egy új információs és szórakoztató rendszer megjelenésén kívül egyelőre nem tudni részleteket.

Az újdonság a márciusi Genfi Autószalonon mutatkozhat be, míg az első példányokat májustól vehetik át a szerencsés tulajdonosok, amire egyébként már vesz fel előrendelést a cég. Aki pedig szeretne beruházni egy ilyen modellre, jobb lesz, ha siet, ugyanis a Ferrari új üzletpolitikája szerint mindössze 500 darab kerül legyártásra – mivel így állítólag az exkluzivitást megőrizve a profitot is képesek magasan tartani az olaszok.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/