/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ha létezne katonai Audi R8, így nézne ki

2014. július 26. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az mbDESIGN csapata nem máshoz nyúlt hozzá, mint a régebbi, V8-assal szerelt négykarikás sportkupéhoz, melynek 420 lóerejéből 453-at csábított elő temérdek optikai kiegészítő kíséretében.

Ugyan nemsokára bemutatkozik az Audi R8 új modellváltozata, a jelenlegi kiadást előszeretettel piszkálják meg még a tunerek. Most épp az mbDESIGN csavart egyet a facelift előtti változaton.

A 4.2 literes V8-assal szerelt négykarikás eredetileg termelt 420 lóerejét egy K&N sportlégszűrővel, egy rozsdamentes Capristo kipufogórendszerrel és egy motorvezérlés optimalizálással sikerült 453-ra (333 kW) feltornázni, ám arról nem érkezett hír, hogy ez mennyit javít a kupé menettulajdonságain.

Hogy ne érhesse szó a ház elejét, a tuner nem csak a lemezek alatt eszközölt változtatásokat, hanem a külsőt és a belsőt egyaránt feldobta – nem is kicsit. Ami az optikát illeti, rögtön felkerült egy F16-os vadászgépeket idéző terepmintás matricacsomag az R8-asra, amit tovább vadítják az ötküllős matt szürke fényezéssel ellátott 20 collos alufelnikre szerelt – elől 235/20, hátul 305/25-ös méretű – Dunlop Sport Maxx abroncsok. Ezeket pedig jól kiegészíti a GT-től érkezett állítható futómű.

A kasztnit olyan kiegészítőkkel dobták fel a tuner emberei, mint a szénszálas első toldat és a módosított küszöbök vagy például a szénszálas hátsó szárny, diffúzor és tükörburák.

A belső térbe szintén jutott a szénszálas elemből a hasított bőr mellett, amit jó zenei aláfestéssel képes kísérni a Bang & Olufsen hangrendszer.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/