/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

JE Design SEAT Leon Cupra ST

2016. január 26. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A német JE Design már minden elképzelhető formában módosította a SEAT modelljeit, most a Leon Cupra ST újabb átiratával rukkolt elő. A spanyol márka legsportosabb kombija ezúttal nem lett szélesebb, de azért így is vad kinézetű, motorja pedig 70 lóerővel gazdagodott.

Néhány héttel a SEAT Leon Cupra ST Widebody tuninggép megjelenése után a leingarteni vállalkozás bemutatta a „Street Race” modellt, amelyet ránézésre nem veti szét annyira az erő, de azért kellőképpen harcias kiállású. Egyedi aerodinamikai komponenesekkel, sportfutóművel, 19 colos kerékszettel és csappantyús kipufogórendszerrel szereétk fel, amelyek egytől-egyig élvezik a német hatóságok áldását.

A Leon Cupra ST orrára háromrészes lökhárító toldatot illesztettek (833 euró), ami agresszívvá teszi a gépet, kicserélték a küszöböket (322 euró), ami vizuálisan mélyebbre húzza az autót, hátulra pedig egyedi diffúzor-elemet tettek fel, a dupla kipufogóvégek számára kialakított nyílásokkal (572 euró). Középre LED-es ködzáró fény is kérhető (249 euró).

Az autó hasmagasságát több lépcsőben lehet csökkenteni. Első körben a gyári futóműhöz vásárolhatók ültetőrugók (191 euró), amelyek 2 centiméterrel engedik lejjebb az autót, de professzionális, adaptív KW DCC futómű is rendelhető (2299 euró), ami 45 mm-rel viszi közelebb a kocsit az aszfalthoz. Természetesen felnikből is nagy a választék, a Street race modellhez alaphelyzetben matt fekete, 19 colos tízküllős szett jár (274 euró/darab) a széria 235/35 méretű abroncsokkal.

A JE Design által fejlesztett tuning box (2299 euró) a motort is felpaprikázza. A specális elektronika 70 többlet lóerőt hoz ki a 2 literes turbómotorból, miközben a nyomatékot 440 Nm-re srófolja fel. A 350 lóerőt felvonultató Leon Cupra ST így 280 km/órás csúcssebességre képes. A gyárinál jóval ércesebb, erőteljesebb hangzással is megörvendezteti a bent ülőket, ugyanis egy rozsdamentes acél sportkipufogó-rendszeren keresztül lélegzik. Az utastérből szabályozható rendszer (2499 euró) normál és sport módban sportosan, de diszkréten szól, Cupra módban azonban kiereszti a torkát. Akik nem érik be ennyivel, ehhez a típushoz készült leömlőt is rendelhetnek 1178 euróért.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/