cupra, cupra ateca, je design, seat, seat ateca

je design ateca

Egy spanyol gyúrós

időpont:2019. február 14. 19:30

szerző:DG

címkék:

A SEAT motorsport részlegéből létrehozott önálló márka, a Cupra első modellje egy 300 lóerős szabadidőautó, amely hasonló vezetési élményt nyújt, mint például a Leon Cupra. A SEAT-ok első számú nemesítője, a német JE Design most egy ilyen Cupra Atecát faragott tovább.

ateca, cupra, je design, offroad, seat, seat ateca

all terrain

Valódi terepjárót faragtak a SEAT Atecából

időpont:2018. december 13. 19:00

szerző:DG

címkék:

A JE Design SEAT Atecája egyaránt otthon van a városi dzsungelben és a vadonban; megnövelt hasmagasságának, terepmintás abroncsainak és speciális kiegészítőinek köszönhetően ugyanis komolyabb off-road kalandokra is vállalkozhat.

je design, leon cupra, seat, seat leon

bombázó

A legvadabb SEAT Leon Cupra

időpont:2017. november 03. 19:35

szerző:DG

címkék:

A JE Design az Esseni Autókiállításra időzítette legvadabb Leon Cupra átiratának bemutatását. A széles csípőjű spanyol bombázó 380 lóerős, állítható hátsó szárnyat visel, emellett komoly ültetést és futóművet, valamint pillangószelepes kipufogórendszert kapott.

je design, leon fr, seat, seat leon

utcai versenyző

JE Design SEAT Leon FR

időpont:2017. augusztus 19. 19:30

szerző:DG

címkék:

A SEAT-ok első számú nemesítője, a JE Design egy új, faceliftes Leon FR modellt vett kezelésbe. Ellátta új ‚Street Race‘ csomagjával, amely fickósabbá teszi az amúgy is forró vérmérsékletű spanyolt.

cupra, je design, leon, leon cupra, seat

szívrabló

Bombázó Leon Cupra a JE Designtól

időpont:2017. július 06. 19:15

szerző:DG

címkék:

A 300 lóerős 2 literes turbómotorral szerelt, négykerék-hajtású SEAT Leon Cupra ST egy átlagon felüli képességekkel megáldott sportkombi, aminél igazán nincs szükség többre a mindennapokban. A német JE Design számára azonban csak a tiszta vásznat jelentette.

je design, leon fr, seat, seat leon

versenyszellem

JE Design SEAT Leon FR

időpont:2017. február 03. 16:30

szerző:DG

címkék:

Padlógázon indítja az évet a Volkswagen-csoportos járművek elismert nemesítője, a JE Design. 25 éves fennállásának alkalmából egy widebody karosszériás, brutális kinézetű SEAT Leonnal rukkolt elő, amely versenypályán is megállja a helyét.

ateca, je design, seat, seat ateca

az első tuning

JE Design SEAT Ateca

időpont:2016. november 22. 19:30

szerző:DG

címkék:

A SEAT, Škoda, Volkswagen és Audi típusaira specializálódott német JE Design elsőként jelentkezett az új Ateca SUV-ra szabott tuninggal. Autójuk apróbb aerodinamikai kiegészítőket, új kerekeket, ültetést és teljesítménynövelést is kapott.

je design, octavia rs, octavia rs230, skoda octavia

tuning skoda

JE Design Škoda Octavia RS230

időpont:2016. október 19. 19:59

szerző:DG

címkék:

A főként SEAT-okat nemesítő JE Design most a cseh márka legerősebb modelljét vette kezelésbe és tovább fokozta a gép menetteljesítményeit. Az Octavia RS230 kereken 300 lóerős lett, s gyorsulása, illetve végsebessége is javult.

je design, leon cupra, seat, seat leon

kigyúrt kombi

Bedurvult a SEAT Leon Cupra

időpont:2016. augusztus 30. 19:30

szerző:DG

címkék:

A nyári szezont a JE Design SEAT Leon tuningprogramja ékkövével, a Cupra 290 ST Widebody-val zárja. A sportkombi alacsonyabb és szélesebb lett, kapott négy csőben végződő sportkipufogó-rendszert és vaskos felniket, így igen drámaian fest. Turbómotorját is megedzették.

je design, touareg, volkswagen

JE Design Volkswagen Touareg

időpont:2016. május 30. 19:30

szerző:DG

címkék:

Immár a faceliftes Volkswagen Touareg is egyedivé tehető a JE Design-nak köszönhetően, amely komplett tuningprogramot dolgozott ki a típushoz.

audi, audi q7, genfi autószalon, je design, sq7, sq7 tdi

sq7 tdi

Máris feltuningolták a háromturbós Audit

időpont:2016. március 10. 16:45

szerző:DG

címkék:

A német JE Design elsősorban az Audi, a SEAT és a Volkswagen modelljeihez készült karosszériaszélesítő szettjeiről ismert a piacon. Most a legnagyobb Audihoz, annak is a legújabb kiviteléhez, a Genfi Autószalonon debütált SQ7 modellhez mutattak be kiegészítőket.

cupra st, je design, leon cupra, seat, seat leon

utcai harcos

JE Design SEAT Leon Cupra ST

időpont:2016. január 26. 19:30

szerző:DG

címkék:

A német JE Design már minden elképzelhető formában módosította a SEAT modelljeit, most a Leon Cupra ST újabb átiratával rukkolt elő. A spanyol márka legsportosabb kombija ezúttal nem lett szélesebb, de azért így is vad kinézetű, motorja pedig 70 lóerővel gazdagodott.