ateca, seat, seat ateca, suv, volkswagen

autóblog teszt

Spanyol hódító: SEAT Ateca 1,4 TSI Eco

időpont:2017. május 10. 13:15

szerző:DG

címkék:

A SEAT a Volkswagen csoport tagjaként utolsóként dobott piacra szabadidőautót, amely szintén részesült a korszerű konszern technológiákból. Az Ateca nem is okoz csalódást, dinamikus formájával, tágas utasterével és gazdag felszereltségével meghódítja a szíveket.

ateca, je design, seat, seat ateca

az első tuning

JE Design SEAT Ateca

időpont:2016. november 22. 19:30

szerző:DG

címkék:

A SEAT, Škoda, Volkswagen és Audi típusaira specializálódott német JE Design elsőként jelentkezett az új Ateca SUV-ra szabott tuninggal. Autójuk apróbb aerodinamikai kiegészítőket, új kerekeket, ültetést és teljesítménynövelést is kapott.

ateca, ateca x-perience, párizsi autószalon, seat, seat ateca

ateca x-perience

Párizsban debütál a legkeményebb SEAT Ateca

időpont:2016. szeptember 23. 17:30

szerző:Autoblog

címkék:

A SEAT a 2016-os Párizsi Autószalon alkalmával mutatja be Ateca X-Perience modelljét, amely a SEAT Ateca családban rejlő lehetőségeket hivatott szemlélteni, miközben jól érzékelteti kalandra, terepes karakterét.

ateca, seat, seat ateca, suv

új ateca

Hazai menetpróbán a SEAT szabadidőautója

időpont:2016. szeptember 16. 19:30

szerző:DG

címkék:

Vezettük a SEAT első SUV modelljét, az Atecát. Egyrészt kívülről szép és karakteres, másrészt belül igényes kialakítású és tágas, intelligens összkerékhajtásával pedig ügyesen mozog a kiépített utaktól távol is. Ára sem rossz, már 5 millió forinttól megvásárolható.

ateca, seat, seat ateca, új ateca

első suv

Szeptemberben érkezik a SEAT Ateca

időpont:2016. június 10. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

Hamarosan debütál az európai piacon a SEAT első SUV modellje, az Ateca. Az Ateca a spanyol márka sajátos formavilágát kapta, belső tere tágas és jól variálható, a bent ülők kényelmét és biztonságát pedig a legmodernebb segédrendszerek és műszaki megoldások biztosítják.

seat, seat ateca

12 tónus

Így áll össze az autók színpalettája

időpont:2016. június 02. 18:00

szerző:Autoblog

címkék:

Egy szín összeállításához pigmentre, alumíniumra és csillámra van szükség. Ezek arányainak változtatásakor szinte végtelen a színváltozatok lehetősége, manapság mégis 12 tónus uralja az autók színváltozatait.

ateca, genfi autószalon, seat, seat ateca, suv

ateca

Leleplezték a SEAT SUV-ját

időpont:2016. február 11. 12:00

szerző:Autoblog

címkék:

Tovább bővül a kompakt szabadidőautók tábora, a SEAT is előállt első SUV modelljével. A 4,36 méter hosszú Ateca a SEAT vérbeli tagjaként érkezik, ugyanis mindenekelőtt kimondottan agilis, dinamikus és pontosan irányítható. Szeptemberben érkezik.