ateca, cupra, cupra ateca, genfi autószalon, seat

genf 2018

300 lovas SUV-val indít a Cupra márka

időpont:2018. március 20. 16:35

szerző:DG

címkék:

A SEAT nemrég jelentette be, hogy Cupra néven önálló identitású márkát indít. Cupra jelvény természetesen hangsúlyosan sportos, különleges felszereltségű modellekre kerülhet rá. Az első a sorban a Cupra Ateca, egy 300 lóerős turbómotorral szerelt családi szabadidőautó.

arona, ateca, crossover, seat, seat arona, suv

arona

Lehullt a lepel a legkisebb SEAT SUV-ról

időpont:2017. június 27. 12:30

szerző:DG

címkék:

Egyre nagyobb a tolongás az A-SUV szegmensben is, most a SEAT leplezte le a maga 4,1 méter hosszú crossoverét. Az Arona ideális városi terepjáró, méretéhez képest tágas belsővel, magas üléspozícióval és fejlett technikával. Értékesítése ősszel indul.

ateca, seat, seat ateca, suv, volkswagen

autóblog teszt

Spanyol hódító: SEAT Ateca 1,4 TSI Eco

időpont:2017. május 10. 13:15

szerző:DG

címkék:

A SEAT a Volkswagen csoport tagjaként utolsóként dobott piacra szabadidőautót, amely szintén részesült a korszerű konszern technológiákból. Az Ateca nem is okoz csalódást, dinamikus formájával, tágas utasterével és gazdag felszereltségével meghódítja a szíveket.

ateca, ateca fr, kompakt suv, suv

ateca fr

Jön a sportos SEAT Ateca

időpont:2017. április 05. 11:35

szerző:DG

címkék:

Bővül a SEAT kompakt szabadidőautójának kínálata, bemutatkozik az Ateca legsportosabb kiadása, az FR. Az FR látványos külső és belső dizájnelemekkel, továbbá 190 lóerős turbómotorral szerelik fel.

ateca, je design, seat, seat ateca

az első tuning

JE Design SEAT Ateca

időpont:2016. november 22. 19:30

szerző:DG

címkék:

A SEAT, Škoda, Volkswagen és Audi típusaira specializálódott német JE Design elsőként jelentkezett az új Ateca SUV-ra szabott tuninggal. Autójuk apróbb aerodinamikai kiegészítőket, új kerekeket, ültetést és teljesítménynövelést is kapott.

ateca, ateca x-perience, párizsi autószalon, seat, seat ateca

ateca x-perience

Párizsban debütál a legkeményebb SEAT Ateca

időpont:2016. szeptember 23. 17:30

szerző:Autoblog

címkék:

A SEAT a 2016-os Párizsi Autószalon alkalmával mutatja be Ateca X-Perience modelljét, amely a SEAT Ateca családban rejlő lehetőségeket hivatott szemlélteni, miközben jól érzékelteti kalandra, terepes karakterét.

ateca, seat, seat ateca, suv

új ateca

Hazai menetpróbán a SEAT szabadidőautója

időpont:2016. szeptember 16. 19:30

szerző:DG

címkék:

Vezettük a SEAT első SUV modelljét, az Atecát. Egyrészt kívülről szép és karakteres, másrészt belül igényes kialakítású és tágas, intelligens összkerékhajtásával pedig ügyesen mozog a kiépített utaktól távol is. Ára sem rossz, már 5 millió forinttól megvásárolható.

ateca, euro ncap, giulia, tiguan

megvéd

Ötcsillagosra tört az Alfa Romeo Giulia

időpont:2016. június 22. 13:00

szerző:DG

címkék:

Három új modell biztonságát vizsgálta az Euro NCAP független fogyasztóvédelmi szervezet. A vadonatúj Alfa Romeo Giulia, a SEAT Ateca és a Volkswagen Tiguan egyaránt megszerezte a maximális öt csillagot.

ateca, seat, seat ateca, új ateca

első suv

Szeptemberben érkezik a SEAT Ateca

időpont:2016. június 10. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

Hamarosan debütál az európai piacon a SEAT első SUV modellje, az Ateca. Az Ateca a spanyol márka sajátos formavilágát kapta, belső tere tágas és jól variálható, a bent ülők kényelmét és biztonságát pedig a legmodernebb segédrendszerek és műszaki megoldások biztosítják.

ateca, genfi autószalon, seat, seat ateca, suv

ateca

Leleplezték a SEAT SUV-ját

időpont:2016. február 11. 12:00

szerző:Autoblog

címkék:

Tovább bővül a kompakt szabadidőautók tábora, a SEAT is előállt első SUV modelljével. A 4,36 méter hosszú Ateca a SEAT vérbeli tagjaként érkezik, ugyanis mindenekelőtt kimondottan agilis, dinamikus és pontosan irányítható. Szeptemberben érkezik.