/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
ateca, cupra, cupra ateca, je design

360 ló

Brutális Cupra Ateca a JE Designtól

időpont:2020. március 16. 20:00

szerző:Autoblog

címkék:

A német JE Design már 2018 végén, a Cupra Ateca nemzetközi bemutatója után röviddel elkészült a típushoz fejlesztett módosító csomaggal. Most eljött a második szint, a kocsihoz immár szélesítő karosszériakészlet, 20 colos kerékszett és motortuning is rendelkezésre áll.

ateca, cupra, cupra ateca

izom-suv

Limitált kiadás érkezik a Cupra Atecából

időpont:2019. november 12. 13:30

szerző:Autoblog

címkék:

A 300 lóerős Cupra Ateca eleve egyedülálló modell a szegmensében, de a Cupra Ateca Limited Edition egy fokozattal még tovább lép. Külsejét számos exkluzív kiegészítővel dobták fel, belső terét finomhangolták, a motorhoz pedig Akrapovic kipufogórendszert csatlakoztattak.

ateca, cupra, cupra ateca, duna autó, leon cupra, seat, suv

promóció

Megérkezett a Cupra, az egyediség és a teljesítmény márkája

időpont:2019. június 21. 12:45

szerző:Autoblog

címkék:

Tavaly Cupra néven új, saját identitással rendelkező márkát indított a SEAT. Az új márka pedig már Magyarországra is megérkezett, mert június elején adták át az első Cupra márkakereskedést a Duna Autó SEAT bemutatótermében.

ateca, cupra, cupra ateca, formentor, genfi autószalon, seat

formentor

Ilyen lesz a második Cupra modell

időpont:2019. február 25. 17:30

szerző:Autoblog

címkék:

A SEAT sportrészlegéből alakult önálló Cupra márka 1 éves lett és születésnapját egy látványos tanulmányautóval ünnepli. A Cupra Formentor a márka első modelljéhez hasonlóan szabadidőautó, de sportosabb kiállású és erőteljes plug-in hibrid hajtáslánc dolgozik benne.

ateca, cupra, je design, offroad, seat, seat ateca

all terrain

Valódi terepjárót faragtak a SEAT Atecából

időpont:2018. december 13. 19:00

szerző:Autoblog

címkék:

A JE Design SEAT Atecája egyaránt otthon van a városi dzsungelben és a vadonban; megnövelt hasmagasságának, terepmintás abroncsainak és speciális kiegészítőinek köszönhetően ugyanis komolyabb off-road kalandokra is vállalkozhat.

ateca, cupra, cupra ateca, genfi autószalon, seat

genf 2018

300 lovas SUV-val indít a Cupra márka

időpont:2018. március 20. 16:35

szerző:Autoblog

címkék:

A SEAT nemrég jelentette be, hogy Cupra néven önálló identitású márkát indít. Cupra jelvény természetesen hangsúlyosan sportos, különleges felszereltségű modellekre kerülhet rá. Az első a sorban a Cupra Ateca, egy 300 lóerős turbómotorral szerelt családi szabadidőautó.

arona, ateca, crossover, seat, seat arona, suv

arona

Lehullt a lepel a legkisebb SEAT SUV-ról

időpont:2017. június 27. 12:30

szerző:Autoblog

címkék:

Egyre nagyobb a tolongás az A-SUV szegmensben is, most a SEAT leplezte le a maga 4,1 méter hosszú crossoverét. Az Arona ideális városi terepjáró, méretéhez képest tágas belsővel, magas üléspozícióval és fejlett technikával. Értékesítése ősszel indul.

ateca, seat, seat ateca, suv, volkswagen

autóblog teszt

Spanyol hódító: SEAT Ateca 1,4 TSI Eco

időpont:2017. május 10. 13:15

szerző:Autoblog

címkék:

A SEAT a Volkswagen csoport tagjaként utolsóként dobott piacra szabadidőautót, amely szintén részesült a korszerű konszern technológiákból. Az Ateca nem is okoz csalódást, dinamikus formájával, tágas utasterével és gazdag felszereltségével meghódítja a szíveket.

ateca, ateca fr, kompakt suv, suv

ateca fr

Jön a sportos SEAT Ateca

időpont:2017. április 05. 11:35

szerző:Autoblog

címkék:

Bővül a SEAT kompakt szabadidőautójának kínálata, bemutatkozik az Ateca legsportosabb kiadása, az FR. Az FR látványos külső és belső dizájnelemekkel, továbbá 190 lóerős turbómotorral szerelik fel.

ateca, je design, seat, seat ateca

az első tuning

JE Design SEAT Ateca

időpont:2016. november 22. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A SEAT, Škoda, Volkswagen és Audi típusaira specializálódott német JE Design elsőként jelentkezett az új Ateca SUV-ra szabott tuninggal. Autójuk apróbb aerodinamikai kiegészítőket, új kerekeket, ültetést és teljesítménynövelést is kapott.

ateca, ateca x-perience, párizsi autószalon, seat, seat ateca

ateca x-perience

Párizsban debütál a legkeményebb SEAT Ateca

időpont:2016. szeptember 23. 17:30

szerző:Autoblog

címkék:

A SEAT a 2016-os Párizsi Autószalon alkalmával mutatja be Ateca X-Perience modelljét, amely a SEAT Ateca családban rejlő lehetőségeket hivatott szemlélteni, miközben jól érzékelteti kalandra, terepes karakterét.

ateca, seat, seat ateca, suv

új ateca

Hazai menetpróbán a SEAT szabadidőautója

időpont:2016. szeptember 16. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Vezettük a SEAT első SUV modelljét, az Atecát. Egyrészt kívülről szép és karakteres, másrészt belül igényes kialakítású és tágas, intelligens összkerékhajtásával pedig ügyesen mozog a kiépített utaktól távol is. Ára sem rossz, már 5 millió forinttól megvásárolható.