/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Limitált kiadás érkezik a Cupra Atecából

2019. november 12. 13:30   |   Autoblog
címkék:  

A 300 lóerős Cupra Ateca eleve egyedülálló modell a szegmensében, de a mindössze 1999 példányban gyártott Cupra Ateca Limited Edition egy fokozattal még tovább lép. Külsejét számos exkluzív kiegészítővel dobták fel, belső terét finomhangolták, a motorhoz pedig titán Akrapovic kipufogórendszert csatlakoztattak.

A Cupra Ateca Limited Edition számos újdonságot tartalmaz, melyek még inkább kiemelik az autót a versenytársai közül. A réz Cupra betűk egyszerűségétől kezdve az exkluzív külső részletekig, mint például a Cupra által gondosan megválasztott anyagú, egyedi rézszállal ellátott szénszálas tetőspoiler és tükörborítások.

A jármű színválasztékába tartozik a Graphene Grey – ami újdonság az opciós listán, és kizárólag az Ateca Limited Edition számára elérhető – az Energy Blue és a Rodium Grey, amelyek emelik a modell kifinomultságát. Mindehhez adjuk hozzá az új tervezésű, exkluzív 20 collos réz könnyűfém kerekeket, amelyek szépen láttatni engedik a Brembo fékeket.

Az utastérben újak a Petrol Blue Alcantara kagylósított sportülések, ajtóbetétek és hátsó üléstámlák. Az új szín kihangsúlyozására a levegőkiömlők és a központi konzolt körülvevő keretek fekete színt kaptak, miközben réz-szénszálas belső díszlécek keretezik a műszerfal és a klímaberendezés egységeit. Ehhez jönnek még a prémium minőségű padlószőnyegek.

A dögös külső a piac egyik legfejlettebb 2,0 literes turbófeltöltős benzinmotorját rejti. A 300 lóerős, 400 Nm-es TSI egység olyan lendületet ad, hogy az Ateca mindössze 4,9 másodperc alatt éri el álló helyzetből a százas tempót, és megfutja a 247 km/órás sebességet is. A motorhoz hétfokozatú DSG-váltót kötöttek, az erő pedig 4Drive összkerékhajtáson keresztül jut az útra. A vezetési élményt progresszív kormányzás is fokozza. A vérpezsdítő hangzásról pedig titán Akrapovic kipufogórendszer gondoskodik.

A Cupra Ateca Limited Editionből csak 1999 darab lát napvilágot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/