/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen lesz a második Cupra modell

2019. február 25. 17:30   |   Autoblog
címkék:  

A SEAT sportrészlegéből alakult önálló Cupra márka 1 éves lett és születésnapját egy látványos tanulmányautóval ünnepli. A Cupra Formentor a márka első modelljéhez hasonlóan szabadidőautó, de sportosabb kiállású és erőteljes plug-in hibrid hajtáslánc dolgozik benne.

A Cupra remekül nyitott a piacon, tavaly, az első évében 14 400 autót sikerült értékesítenie. Az elkövetkező három-öt évben pedig ezt meg szeretnék duplázni, amiben segíteni fog a második sportos SUV-modell, a Formentor.

A Formentor egy igen lendületes vonalvezetésű autó, nagy kerekekkel, lapos és hosszú orral, dinamikus ablakvonallal és lejtős tetővel. A plasztikusan kiformált faron a Tarracóra emlékeztető LED-es lámpák és fénycsík, valamint oldalanként kettős kipufogóvég és diffúzor kapott helyet.

Az utastérben igényes, kéttónusú bőrkárpitozás, karbon díszítésű sportkormány és határozott oldaltartású, szénszálas támlájú sportülések veszik körbe az utasokat. A sofőr digitális műszerfallal találja szemben magát, középen pedig a 25 cm átmérőjű érintőképernyő áll a figyelem középpontjában.

A Cupra Formentorba nagyteljesítményű plug-in hibrid hajtásláncot szereltek. A kettős tengelykapcsolós DSG sebességváltóval párosítva a 245 lóerő összteljesítmény közvetlenül átkerül a kerekekre. Az intelligens DCC futómű és a differenciálzár segítségével a gépkocsi mesterien teljesít. De emissziómentes közlekedésre is van lehetőség, a beépített nagykapacitású akkumulátor révén a Cupra Formentor 50 kilométert is képes megtenni elektromosan.

A Cupra Formentor az idei  Genfi Autószalonon tartja világpremierjét.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/