/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Párizsban debütál a legkeményebb SEAT Ateca

2016. szeptember 23. 17:30   |   Autoblog
címkék:  

A SEAT a 2016-os Párizsi Autószalon alkalmával mutatja be Ateca X-Perience modelljét, amely a SEAT Ateca családban rejlő lehetőségeket hivatott szemlélteni, miközben jól érzékelteti kalandra, terepes karakterét.

Az Ateca X-Perience megnövelt szabadmagassággal, feszesebb hangolású kerékfelfüggesztésekkel, átdolgozott lökhárítókkal, karcolásálló fényezéssel, és kifejezetten a számára tervezett, 18 colos könnyűfém keréktárcsákkal érkezik.  Okos, Haldex tengelykapcsolóval működő 4 Drive összkerékhajtásával és fejlett elektronikus differenciálzár-hatású funkciójával alkalmazkodik a mindenkori vezetési szituációhoz. A rendszer mindig az éppen tapadó kerékre irányítja a hajtónyomaték java részét.

A Driving Experience menetmód választó kapcsolóval a sofőr választhat a Normal, Sport, Eco és Individual (egyéni) beállítások közül, de két másik profil is rendelkezésre áll, amelyek a kipörgésgátló működésére hatnak (hó és offroad). Lejtmenet vezérlő rendszer is rendelkezésre áll. A hajtásról 190 lóerős 2.0 TDI motor gondoskodik, a kormánykerék kapcsolóbillentyűivel is vezérelhető, hétfokozatú DSG sebességváltóval.

Természet ihlette matt olívazöld színével és kivételes terepes képességeivel e modell azon ügyfelek igényeit kívánja kielégíteni, akiket alapvetően kalandvágyó életstílus jellemez. Az utastér is „föld” színeket kapott, kávébarna és zöld az uralkodó színárnyalat, narancs kontrasztos varrással. A sportüléseket hasított bőr borítja.

Az Ateca X-Perience emellett a legkorszerűbb vezetői segédrendszereket is felvonultatja, de felszereltségében a legújabb generációs infotainment rendszer, a SEAT Full Link, a 8 col átlójú képernyővel szerelt Media System Plus, az okostelefon vezeték nélküli töltését lehetővé tévő Connectivity Box és az exkluzív SEAT ConnectApp is szerepelnek.

A SEAT Ateca a márka harmadik fő pilléreként jelenik meg Párizsban, egyben a vállalat története legnagyobb modelloffenzívájának részeként, amelynek keretében három új modell mutatkozik be 2017 során.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/