/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Valódi terepjárót faragtak a SEAT Atecából

2018. december 13. 19:00   |   Autoblog
címkék:  

A JE Design SEAT Atecája egyaránt otthon van a városi dzsungelben és a vadonban, megnövelt hasmagasságának, terepmintás abroncsainak és speciális kiegészítőinek köszönhetően ugyanis komolyabb off-road kalandokra is vállalkozhat.

A JE Design feltette magának a kérdést, hogy „mi lenne ha?“, s az aszfalton remekelő, terepen viszont behatárolt képességekkel bíró Atecából valódi terepjárót faragott. Egyedi, All Terrainre keresztelt alkotása egy Xcellence csúcsfelszereltségű, 4Drive összkerékhajtású modellből született, de az egyedi karosszériakiegészítők, a terepgumik, valamint a khaki zöld szín jóvoltából sokkal keményebben néz ki.

Mindenekelőtt szegecselt kerékjárati ív szélesítések kerültek fel az Atecára, oldalanként 35 mm-rel megtoldva a karosszéria szélességét (2142 euró). Ezután a tetőre LED-es fénycsöveket erősítettek (1190 euró), amelyek a távolsági fényszórókkal együtt villannak fel és nappali világosságot teremtenek. A karosszériát khaki zöld matt fóliával húzták be, a doblemezeket és a tetőpaneleket pedig rendkívül ellenálló fekete festékkel fújták le (kompletten 3000 euró). Emellett első és hátsó, matt ezüst védőelemmel is erősítették az offroados kinézetet (650 és 590 euró). Végül az autó kapott egy hátsó szárnyat (417 euró) is.

Az új szintre emelt terepjáró képességeket a 20 mm-rel megnövelt hasmagasság és a 16 colos felnikre szerelt 215/65 méretű BF Goodrich sárgumik szavatolják, amelyek további 1 centimétert adnak hozzá a magassághoz. Az 1890 eurós árban benne vannak a 40 mm-es nyomtávszélesítők és a hosszabb csavarok, valamint a nagyobb kerékátmérő miatt a kilométeróra átkalibrálása is.

A JE Design All Terrain átépítése 13 964 euróba kerül szerelés és festés nélkül, s a TÜV áldását élvezi. Az FR és a Cupra modell kivételével az összes Atecán alkalmazható.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/