/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
bonneville, octavia rs, rekord, skoda, világrekord

365 km/óra

A nap képe: a valaha épített leggyorsabb Škoda

időpont:2021. augusztus 21. 14:30

szerző:Autoblog

címkék:

Kevesen tudják, de a világ leggyorsabb 2 literes turbómotorral szerelt sorozatgyártású autója egy Škoda Octavia RS. A speciális RS modell éppen tíz évvel ezelőtt futotta meg azt a szárazföldi sebességi rekordot, amit azóta sem sikerült megdönteni.

octavia rs, rendőrautó, skoda

kék fény

A nap képe: a Škoda Octavia RS rendőrautó

időpont:2020. november 22. 18:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az Egyesült Királyságban a rendőri szervek már választhatják az új Škoda Octavia RS modellt is gyors reagálású vagy üldözőjárműnek. A 2 literes turbómotor 245 lóerőt teljesít, így az alapáras 7-fokozatú DSG váltóművel a sportkombi 6,7 másodperc alatt sprintel százra.

octavia rs, rs iv, skoda, új octavia rs

sport osztály

Megjött a benzines és a dízel Škoda Octavia RS

időpont:2020. július 05. 16:10

szerző:Autoblog

címkék:

A Škoda természetesen az Octavia negyedik generációjából is készít RS modelleket, amelyek most első ízben háromféle hajtáslánccal választhatók. Újdonság a plug-in hibrid változat, amihez most csatlakozott a 245 lóerős benzines és a 200 lovas dízel verzió.

octavia, octavia rs, octavia rs iv, skoda

245 lóerő

Lehullt a lepel a hibrid Škoda Octavia RS-ről

időpont:2020. március 04. 17:30

szerző:Autoblog

címkék:

Első ízben kínálja a Škoda RS-családjának egyik tagját hálózatról tölthető hibrid hajtásrendszerrel. Az új Škoda Octavia RS iV turbómotorja és villanymotorja együttesen 245 LE rendszerteljesítményt produkál, a kocsi így 7,3 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/órára.

octavia rs, octavia rs iv, plug-in hibrid, skoda, új rs

csúcsmodell

A nap képe: gyári rajzokon a Škoda Octavia RS

időpont:2020. február 06. 14:00

szerző:Autoblog

címkék:

Tovább fokozva a Škoda Octavia RS iV iránti előzetes várakozásokat, a cseh autógyártó három hivatalos dizájnrajzot adott ki az Octavia negyedik generációja sportos csúcsmodelljének külsejéről. Immár azt is tudni lehet, hogy az új plug-in hibrid RS modell 245 lóerős.

130 rs, fabia rs, kodiaq rs, octavia rs, plug-in hibrid, skoda

rs-sztori

Plug-in hibrid hajtású lesz az új Škoda Octavia RS

időpont:2020. január 30. 18:30

szerző:Autoblog

címkék:

Az RS betűpár 2000 óta jelöli a cseh gyártó sorozatgyártású modelljeinek legsportosabb változatait. Az Octavia negyedik generációja most első ízben hálózatról tölthető hibrid hajtásrendszerrel írja tovább a történetet.

abt, octavia, octavia rs, skoda

dopping

Škoda Octavia 290 lóerővel

időpont:2019. április 22. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Volkswagen csoportos járművek első számú nemesítője, az ABT Sportsline kivetette hálóját a legsportosabb Škoda Octavia modellekre. A dízel és a benzinmotorral szerelt RS modellek teljesítményét egyaránt megemeli; az utóbbi a beavatkozás hatására 290 lóerős lesz.

autós videó, guinness rekord, octavia rs, skoda octavia, vicces

Vicces világrekord

Elkapnak egy kilőtt nyilat a Skoda Octavia RS-szel – videó

időpont:2018. augusztus 17. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Nem az első, és valószínűleg nem is az utolsó furcsa világrekord született néhány hete egy sportos kombi Skoda Octaviának köszönhetően. A 245 lóerős puttonyos tetőablakán kilógó ember ugyanis menet közben elkapott egy kilőtt nyilat.

octavia combi, octavia rs, skoda, skoda octavia

autóblog teszt

Családfő: Škoda Octavia Combi RS TDI

időpont:2017. december 15. 15:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az Octavia a Škoda legnépszerűbb modellje, s nem nehéz látni, hogy miért. Eszményi családi autó, hatalmas beltérrel és kiforrott Volkswagen-technikával. És létezik belőle kifejezetten erős változat is, ami a sportos lelkületű családapák kedvence.

abt, octavia rs, skoda

izomkombi

ABT Škoda Octavia RS

időpont:2017. október 05. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A sportos Octavia RS modelleknek már hosszú hagyománya van a Škodánál, amely előtt most első ízben az ABT Sportsline is fejet hajt. A zömében Volkswageneket és Audikat tuningoló cég begurított a műhelyébe egy Octavia RS-t és 315 lóerősre izmosította azt.

octavia rs, rs 245, skoda, skoda octavia

rs 245

Tovább izmosodott a Škoda Octavia RS

időpont:2017. február 04. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

A cseh márka előrukkolt történetének legerősebb Octavia modelljével. A mérnökök a 2 literes turbómotorból kisajtoltak még 15 lóerőt, így az RS 245 lóerős lett. A nulla-százas sprint csupán 6,6 másodpercet vesz igénybe, a végsebesség pedig 250 km/óra.

octavia rs, skoda, skoda octavia, új octavia

új fazon

Itt az új Škoda Octavia RS

időpont:2016. december 21. 13:00

szerző:Autoblog

címkék:

Hetekkel az átfazonírozott Octavia megjelenése után a Škoda bemutatta a sorozat csúcsmodelljét, az RS-t. A limuzin és kombi kivitelben egyaránt elérhető sportmodell jellegzetessége a friss, még inkább megosztó formavilág és a 10 lóerővel erősebb turbómotor.