/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

ABT Škoda Octavia RS

2017. október 05. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A sportos Octavia RS modelleknek már hosszú hagyománya van a Škodánál, amely előtt most első ízben az ABT Sportsline is fejet hajt. A zömében Volkswageneket és Audikat tuningoló vállalkozás begurított a műhelyébe egy Octavia RS-t és 315 lóerősre izmosította azt.

Míg az első Škoda Octavia RS 180 lóerővel gazdálkodott, a második 200 lóerőt állított a pilóta szolgálatába, a harmadik pedig már a Golf GTI Performance 230 lóerős teljesítményét hozza. Az ABT egy ilyen utóbbi, friss példányt erősített fel, nem is akárhogyan. Speciális motorvezérlésével 315 lóerőt és 450 Nm nyomatékot sajtolt ki a 2 literes TSI blokkból, ami 37 százalékos teljesítmény-növekedést jelent. A nyomaték is jelentősen, 100 Nm-rel gyarapodott, így a sportkombi érezhetően jobban megy.

Mivel a kocsi teljesítménye új dimenzióba ugrott, az ABT szükségesnek látta ültetőrugók beszerelését, amelyek 2 centiméterrel eresztik lejjebb a karosszériát, fokozva a kanyarstabilitást, s persze dögösebbé téve a járgányt. A gyári felniknek is menniük kellett, a tengelyvégeken immár 8,5 x 19 col méretű ABT ER-C könnyűfém kerekek forognak, rajtuk 225/35 méretű sportabroncsokkal. A külső optikát és a belső megjelenést egyelőre nem bolygatták az ABT szakemberei.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/