/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A legvadabb SEAT Leon Cupra

2017. november 03. 19:35   |   Autoblog
címkék:  

A JE Design az Esseni Autókiállításra időzítette legvadabb Leon Cupra átiratának bemutatását. A széles csípőjű spanyol bombázó 380 lóerős, állítható hátsó szárnyat visel, emellett komoly ültetést és futóművet, valamint pillangószelepes kipufogórendszert kapott.

Az összkerékhajtású SEAT Leon Cupra ST után a JE Design az ötajtós ferdehátú modellen is bemutatta tudását. Szélesítő karosszériakészletet tett a kocsira, melynek részei az új, nagyméretű légbeömlőkel kiegészített lökhárító, az új kerékjárati ívek és küszöbidomok, továbbá a hátsó diffúzor, amely helyet szorít az új dupla kipufogóvégeknek is. A teljes szett a TÜV áldását is megkapta.

A Leon Cupra izmos kiállásában az ültetés is szerepet játszik. A kasztnit 45 mm-rel engedték lejjebb a gyári elektronikus csillapításvezérlőhöz csatlakoztatott KW DDC felfüggesztéssel. A kisebb pénzű megrendelők sport rugószettet is választhatnak az autóhoz, ami 2 centivel ereszti lejjebb a súlypontot és sportosabb irányíthatóságot szavatol. A kerékjáratokat fényes fekete Twin Five Spoke könnyűfém kerekek töltik ki tekintélyes 10 x 20-as méretben, 265/25-ös sport abroncsokkal.

A brutális kinézethez méltón az erőforrás egy kiadós teljesítménynövelő kúrán is átesett. A gyári ECU-hoz csatlakoztatott erőmodul máris 360 lóerőt (+60 LE) és 450 Nm nyomatékot (+70 Nm) hoz ki a motorból, a csúcssebesség így 265 km/órára módosul. Ez tovább fokozható a 76 mm átmérőjű leömlő csővel, ami csökkenti a kipufogógáz ellennyomását és így 380 lóerőre, illetve 470 Nm-re tornássza fel a teljesítményt. A végsebesség ebben az esetben akár 285 km/órára is emelhető. A sportos, érces hangzásról rozsdamentes acél kipufogórendszer gondoskodik, melynek hangszíne belülről szabályozható.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/