/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megkapta az ABT kezelést az új kombi Passat

2015. február 28. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az ABT Sportsline Genfben fogja bemutatni új tuningcsomagját a Volkswagen népszerű középkategóriás autójának legfrissebb változatához. Így először láthatjuk a Passatot akár 21 collos kerekeken állni.

Az ABT bejelentette, hogy Genfbe viszi a Volkswagen Passathoz készített optikai és teljesítménynövelő csomagját.

Az ízelítő fotókon a Variantra aggatták rá a tuner emberei a finomságokat, de a módosítások természetesen elérhetők lesznek a limuzinhoz is. Így például a 20 vagy 21 collos alufelnik, melyekre akár 245/30-as Continental abroncsokat is szerelnek. De ott van még az első lökhárító toldata, az új küszöbök, a tetőre rakott finom szárny, a különböző tukörburák, illetve a négy darab méretes kipufogóvég. A jobb kanyarvételért és feszesebb fekvésért az új rugók felelnek.

Az autó motorterében is történnek változások, ám ezekről egyelőre csak annyit tudni, hogy a gyárilag 240 lóerős 2.0 literes biturbó TDI kap egy 40 lovas kúrát, melynek következtében ménese 280 paripára (206 kW) nő. Több részlet a jövő héten startoló Genfi Autószalonon derül ki.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/