/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ronda vicc áldozata lett ez a Toyota

2017. augusztus 28. 12:15   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Valaki megpróbált Batmobile-t építeni egy régi Toyota Camry-ból, ám a végeredmény olyan nevetséges lett, hogy az autó még a ’80-as évek filmjeiben sem állná meg a helyét díszletként.

Nem sok olyan unalmas és egyszerű autó van manapság, mint az XV20-as generációjú Toyota Camry. A ’90-es évek második felétől gyártott szedán optikailag teljesen belevész környezetébe, s vezetése sem okoz gondot, ám élményt sem.

Talán ezért gondolhatta azt egy ilyen modell tulajdonosa, hogy valamivel felrázza kedvencét, s épít belőle egy Batmobile szerű járgányt. Tervét sajnos sikerrel véghez vitte, és az igazat megvallva, egy korai Batman filmben még meg is állhatná a helyét, ha az első fényszórók, a hátsó lámpák, a messziről is látható béna műanyagok nem lennének ennyire feltűnők.

Így viszont csak egy nevetséges, matt feketében meleg napfényt szívó torszülöttet látunk, amely még annyit sem érhet, mintha megőrizték volna eredeti állapotában. A részletek emberei persze felfedezhetnek pár érdekes elemet, mint például a tetőre applikált forgótáras gépfegyver, a hamis sugárhatóművek oldalt hátul, vagy épp a hatalmas hátsó szárny.

A ráaggatott veszélyes és csúnya kiegészítők ellenére az autó ráadásul részt vehet a közúti forgalomban – más kérdés, ki olyan merész, hogy egy ilyen rondaságban mutatkozzon.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/