camry, camry hybrid, hibrid, toyota, új camry

bestseller

Európába jött a Toyota Camry

időpont:2018. október 04. 18:15

szerző:Autoblog

címkék:

Tizennégy év után újra bemutatkozott Európában a Toyota nagy limuzinja, a Camry. A legendás modell érkezésével a Toyota megerősíti jelenlétét a felső-középkategóriában, ahol hibrid hajtásláncának köszönhetően az új Camry Hybrid egyedülálló ajánlatot képvisel.

amerika, camry, hibrid, toyota, visszahívás

Japán precizitás?

Baki a Toyotánál, nagyobb dugattyú került a motorokba

időpont:2018. március 31. 12:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Még a világ egyik legnagyobb autógyártója is képes hibázni. Legutóbb kiderült, hogy bizonyos modell egyik motorváltozata hibásodhat meg, miután a kelleténél nagyobb dugattyúk kerültek a blokkba. A baki a 2018-as modellévű Camry-kat érinti.

a nap képe, camry, hibrid, legó, új toyota

Élethű műanyag autó

A nap képe: A félmillió Lego kockából épített Toyota

időpont:2018. március 23. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Nyolc heti megfeszített munkával, 500 ezer műanyag kocka felhasználása mellett készítette el egy profi Lego építő tanúsítvánnyal rendelkező férfi azt a két tonnás kupacot, amely 1:1 méretarányban megegyezik az eredeti Toyota Camry-val.

avalon, camry, toyota

avalon

Ezt a Toyotát Lexus helyett is vinnénk

időpont:2018. január 21. 14:05

szerző:Autoblog

címkék:

Ultramodern padlólemezre épül, technológiájában és stíluselemeiben pedig a felsőkategóriához igazodik a Toyota új zászlóshajója, az ötméteres Avalon.

batmobile, camry, toyota, tuning, vicces

Miért kellett?

Ronda vicc áldozata lett ez a Toyota

időpont:2017. augusztus 28. 12:15

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Valaki megpróbált Batmobile-t építeni egy régi Toyota Camry-ból, ám a végeredmény olyan nevetséges lett, hogy az autó még a ’80-as évek filmjeiben sem állná meg a helyét díszletként.

apple, autóipar, camry, google, linux, operációs rendszer, toyota

átjárható

Linux alapú infotainment rendszer a Toyotától

időpont:2017. június 25. 15:00

szerző:Autoblog

címkék:

Megszületett a világ első, autókba szánt Linux operációs rendszerű fedélzeti szórakoztató és információs rendszere. A technológia első felhasználója egy Toyota modell, a most piacra lépő nyolcadik generációs Toyota Camry.

a nap képe, camry, modellista, toyota, trd, tuning

Sportos hangulat

A nap képe: Az eddigi legkívánatosabb, gyári tuningos Toyota

időpont:2017. május 27. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Még hogy unalmasak a japán autók? És nincs fantázia a Toyotában? Ezen kérdésekre egyértelmű cáfolatot ad a márka legújabb Camry modelljének kétféle különleges kiadása. A TRD a sportosabb, a Modellista pedig egy fokkal elegánsabb külsőt vonultat elénk.

a nap képe, camry, sema show, sleeper, toyota, tundra

ártatlan, de gonosz

A nap képe: a sleeperek királya

időpont:2014. november 07. 07:00

szerző:DG

címkék:

A gyorsulási versenyek világában azt az autót hívják sleepernek, amely a lehető legártatlanabbul néz ki, ám olyan erő lakozik benne, hogy állva hagyja a konkurenciát. A SEMA Show-n prezentált, gyári kinézetű Toyota Sleeper Camry a kategória koronázatlan királya.

camry, sleeper, toyota, videó

SLEEPER

Videó: a leggonoszabb Toyota Camry

időpont:2011. szeptember 26. 17:38

szerző:DG

címkék:

Angol nyelvterületen ‘sleeper' jelzővel illetnek minden olyan ártalmatlan kinézetű, lassúnak látszó járművet, amelynek a motorháztetje alatt őserő lakozik. Ez a Toyota Camry szedán a műfaj egyik legjobbja.

camry, prius, saab

HISZEM HA LÁTOM

Száz kilométer fél liter benzinből

időpont:2008. október 27. 11:45

szerző:Peter Anna

címkék:

Nem lehetetlen, csak egy Toyota Camry hibrid és egy külső sáv kell hozzá. De rendeltetésszerűen használva se eszik többet hatnál. Öko-rally-n voltunk.

camry, hibrid, toyota

ZÖLDÜLŐ VÁROSVEZETÉS

Hibrid autót vesz a főpolgármesteri hivatal?

időpont:2008. október 14. 10:45

szerző:SzaBi

címkék:

Környezetbarát, hibrid Toyota Camryval járhat jövőre a főpolgármester, aki jelenleg két, több mint ötéves, egyenként csaknem 300 ezer kilométert futott Audi gépkocsit használ - tudta meg az MTI hétfőn városházi forrásokból. A tájékoztatás szerint számvitelileg már mindkét autó "nullára leíródott". A rövidesen a Főpolgármesteri Kabinet elé kerülő előterjesztés szerint egy kivétellel a többi tisztségviselő autója is több mint ötéves, s azok már mintegy 150 ezer kilométert teljesítettek. A hivatal 29 járművéből egyébként hét olyan, mindenki által használt - úgynevezett taxikulcsos rendszerű - autó van, amelyik szintén több mint ötéves.

camry, hibrid, toyota

NÉPSZERŰSÍTÉS

A Toyota Ausztráliába viszi a Camry Hybridet

időpont:2008. június 10. 15:31

szerző:DG

címkék:

A Toyota nagy erőfeszítéseket tesz azért, hogy világszerte népszerűsítse a hibrid technológiát; legutóbb bejelentette, hogy Ausztráliában is megkezdi a Camry Hybrid modellt gyártását. A Victoria állambeli Altona üzemben 2010-ben indulhat meg a termelés, 10 ezer darabosra tervezett éves kapacitással. A Toyota azért választotta Ausztráliát, mert véleménye szerint az ausztrálok vannak a leginkább tisztában az olyan jelenségekkel, mint a klímaváltozás. A japán gyártó a 2010-es években már évi több mint 1 millió hibrid járművet szeretne értékesíteni világszerte.