/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Filmbe illő ugratás egy Camry-vel – videó

2019. december 14. 16:05   |   Autoblog
címkék:  

Egyelőre tisztázatlan körülmények között a levegőbe emelkedett, majd egy autókereskedés udvarán landolt egy új generációs Toyota Camry Amerikában. A kocsi 43 métert repült, de a Camry tulajdonosa gyakorlatilag karcolás nélkül úszta meg a kalandot.

Egy floridai autós – vélhetően egészségügyi okokból – elvesztette uralmát a gyorsforgalmi úton haladó járműve felett. A gépkocsi belefutott az utat szegélyező árokba, mintegy 150 méteren át haladt a rövid fűben – féknyomokat nem találtak –, majd egy földbucka rámpaként lőtte ki a nagy sebességgel haladó járművet, egyenesen egy autókereskedés felé.

A Camry a későbbi számítások szerint csaknem 43 métert repült, és a csodával határos módon sem autónak, sem embernek nem lett baja, pedig a baleset pillanatában legalább egy tucatnyi ügyfél volt a kereskedésben. A Camry mintegy 12 autót került el, szemtanúk szerint íve legmagasabb pontján több mint hat méter magasan szárnyalt – ezzel akár egy kaszkadőrműsorban is felléphetett volna.

Persze, amikor végül földet ért, alig néhány méterre egy rémült alkalmazottól, bepótolta az elmaradt pusztítást: előbb az autó orra szakadt le, majd a szedán miszlikbe tört egy parkoló autót, egy másodikat súrolt, és 180 fokot megperdülve, hátsó részével egy harmadik autóba csapódva állt meg.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/