/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
alto, autógyártó, autópiac, camry, corolla, e-osztály, f-150, ford, hilux, polo, rav4, toyota, volkswagen

elemzés

Íme a világ legnépszerűbb személyautói

időpont:2020. április 25. 16:40

szerző:Autoblog

címkék:

Márciusig végéig kellett várni, hogy a globális autópiaci elemzők összesítsék, az egyes méretosztályokban melyek a világ legnépszerűbb típusai. A Toyota három szegmensben is piacvezető.

alto, alto works, japán, k-car, kei car, suzuki

alto works

Mérges mini Suzuki Japánnak

időpont:2015. december 29. 16:15

szerző:Autoblog

címkék:

A kei car kategóriába tartozó minik elképesztő népszerűségnek örvendenek Japánban. A kategória legnépszerűbb modelljeit a Suzuki gyártja, ilyen kedvelt típusok a Wagon R és az Alto. Utóbbinak most elkészült a felpaprikázott verziója.

alto, suzuki, turbo

Kis méregzsák

Érkezik a Suzuki Alto RS Turbo

időpont:2014. december 27. 19:15

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Hamarosan bemutatkozik a Suzuki legkisebb autójának legsportosabb változata, az Alto RS, melybe valószínűleg egy 660 köbcentis turbómotort fognak rakni a mérnökök. Azt egyelőre nem tudni, hogy esetleg Európába is eljönne-e a modell.

3008, alto, euro ncap, i20, jazz, q5, soul

NINCS KOCKÁZAT

A kisautók biztonságban nem maradnak el a nagyoktól

időpont:2009. május 27. 19:00

szerző:Autoblog

címkék:

A tesztelt típusok közül öt megszerezte a maximális ötcsillagos minősítést, az alacsonyabb árkategóriában versenyző modellek is, ezért ismét bizonyítást nyert, hogy a kisebb karosszéria nem jelent biztonsági kockázatot.

alto, india, suzuki

GLOBÁLIS ÉRTÉKESÍTÉS

Itt az Alto-utód: ütős tanulmány a Suzukitól

időpont:2007. december 12. 08:31

szerző:Autoblog

címkék:

A vállalat a tervek szerint a dél-ázsiai országot a kisautó gyártásának világpiaci központjává teszi. "Több autót kívánunk exportálni Indiából Európába " - mondta Suzuki egy ipari tanácskozáson. A vállalat növelni fogja Indiában dolgozó alkalmazottainak számát, egyben bővíti az itteni kutatási, fejlesztési kapacitásait - közölte. Az indiai autópiac novemberben 16 százalékkal bővült az előző év azonos időszakához képest, és ebben jelentős szerepet játszott a Maruti (27 százalékkal növelt értékesítés), amely 54 százalékban a Suzuki tulajdonában van. A Suzuki később hivatalos képeket is közölt az új kisautóról, mely tanulmányként a januári Új-Delhi Autószalonon mutatkozik be. A koncepció az A-Star nevet kapta, formavilága kifejezetten modern, kár, hogy éppen emiatt nem sok esélye van az ilyen formában való sorozatgyártásra. A szériaváltozatból egyébként az új Alto lesz, motorházteteje alatt egy új fejlesztésű, egyliteres motor dolgozik majd, mely megfelel az Euro 5-ös környezetvédelmi normának. Az autót Indián belül Manesarban gyártják majd, európai értékesítése jövő decemberben indul. Galéria a címre kattintva!