frankfurti autószalon, honda, honda jazz, jazz, új honda

sokoldalú apróság

Képeken az új Honda Jazz

időpont:2017. augusztus 14. 12:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Honda jóval a Frankfurti Autószalon előtt leleplezte a megújult Jazzt, melynek a látványosabb megjelenés és belső kialakítás mellett a legnagyobb újdonsága a friss fejlesztésű 1,5 literes, 130 lóerős benzinmotorja.

autóteszt, honda, honda jazz, jazz

autóblog teszt

Térzseni: Honda Jazz 1,3 i-VTEC Elegance CVT

időpont:2016. február 26. 12:00

szerző:Demcsák Gergely

címkék:

Térkihasználás tekintetében nincs jobb a Honda Jazznél, amely 4 méternél rövidebb hossza ellenére családi autóként is beválik. Tizenöt évvel ezelőtt kitalált koncepciója végképp kiforrott, amihez vonzóbb forma, javított minőség és fokozott biztonság társul.

caddy, euro ncap, jazz, törésteszt, új audi a4, új honda, új hr-v, videó, volkswagen

Hivatalos törésteszt

Újabb autókat tört össze az Euro NCAP – videóval

időpont:2015. november 07. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Falnak küldte az új Audi A4, a Volkswagen Caddy, valamint a Honda HR-V és Jazz modelleket az európai biztonságtechnikai intézet. Az eredmények jók lettek, csupán az egyik modell kapott négy csillagot, és meglepetésre nem a Jazz volt az.

cr-v, earth dreams, honda, hr-v, jazz, párizsi autószalon

felpörgés

Három új motort mutat be a Honda

időpont:2014. október 01. 16:35

szerző:Autoblog

címkék:

A Honda három új Earth Dreams Technology erőforrásról rántja le a leplet az idei Párizsi Autószalonon. Ezek közül a legfontosabb az új CR-V-ben debütáló 1,6 literes, 160 lóerős turbódízel, amely a 2,2-es egység helyébe lép.

honda, honda jazz, jazz, párizsi autószalon

a harmadik

Gyári fotókon az új Honda Jazz

időpont:2014. szeptember 17. 18:30

szerző:DG

címkék:

A Honda ma megmutatta az új, harmadik generációs európai Jazzt, amely tágasabb elődjénél. Az egyterű továbbviszi a központi üzemanyagtank elrendezést, valamint a kedvelt varázsüléseket is. Új fejlesztésű 1,3 literes motorral szerelik fel, a jövő nyáron érkezik.

honda, honda jazz, jazz

promóció

Honda Jazz, térben a legnagyobb

időpont:2013. április 24. 14:00

szerző:Autoblog

címkék:

A 2011-ben kívül-belül megújult Honda Jazz továbbra is a kiskategória egyik legnagyobb utasterű és legjobban variálható autója. Varázsülései miatt a padlótól a mennyezetig érő magas teret lehet kialakítani benne, ami ma is egyedülálló a szegmensben.

hibrid, honda, ima, insight, jazz

ÚJ FORMA ÉS TARTALOM

Érkezik az új Honda Jazz, hibrid változatban is

időpont:2011. március 19. 20:01

szerző:DG

címkék:

Bemutatkozott az átfésült Honda Jazz és hibrid változata. Az itthon is nagyon népszerű kisautón számos dolgot módosítottak, stílusosabb lett a megjelenés, takarékosabbak lettek a motorok, és még jobb lett a Jazz legendás variálhatósága. Újra van CVT váltó is.

3008, alto, euro ncap, i20, jazz, q5, soul

NINCS KOCKÁZAT

A kisautók biztonságban nem maradnak el a nagyoktól

időpont:2009. május 27. 19:00

szerző:DG

címkék:

A tesztelt típusok közül öt megszerezte a maximális ötcsillagos minősítést, az alacsonyabb árkategóriában versenyző modellek is, ezért ismét bizonyítást nyert, hogy a kisebb karosszéria nem jelent biztonsági kockázatot.

honda, jazz

KIFINOMULT

Még tágasabb és praktikusabb az új Honda Jazz

időpont:2008. július 29. 14:45

szerző:DG

címkék:

A Honda a Jazz-zel ismét mércét kíván állítani a kiskategóriában. Az előd tekintélyes sikert ért el elsősorban a külső méretéhez képest óriási és rendkívül praktikus belső tere miatt - az új 5-ajtós modell a jelek szerint e téren is még jobban teljesít majd. A kocsi külsőleg nem változott sokat, s megtartotta az előd olyan jellegzetességeit, mint a középre helyezett benzintank és a "mágikus" ülések. Az új modell fogyasztása és szén-dioxid kibocsátása viszont sokat javult; utóbbi 120 g/km.

honda, jazz

EGYTERŰSÍTÉS

Honda Jazz nyolc üléssel

időpont:2008. április 25. 13:31

szerző:tygger

címkék:

Egy japán magazin úgy tudja, hogy a Honda nyolcüléses egyterűt tervez építeni a Jazz meghosszabbított alapjára. A lap grafikákat is készített az új modellről, melynek neve állítólag Freed lesz, a szállítható utasok pontos száma az ülések konfigurációjától függ. A Freedben a hírek szerint egy 118 lóerős, 1,5 literes benzinmotor dolgozik majd CVT fokozatmentes váltóval kombinálva, premierről és várható árakról viszont nincsenek információink. Galéria a címre kattintva!

honda, jazz

HÍZÓKÚRA

Hivatalos fotókon az új Honda Jazz

időpont:2007. szeptember 20. 16:04

szerző:tygger

címkék:

A Honda egyelőre csak az új Fit/Jazz hivatalos fotóit és néhány alapinformációt tett fel a netre, a sokoldalas sajtóközlemény még a japán gyár pr-eseinek számítógépein lapul. A lényeg viszont kiderült, az új Jazz 3900 mm hosszú (+55 mm az elődhöz képest), 1695 mm széles (+20 mm), tengelytávja pedig kereken 50 mm-rel nyúlt 2500-ra. Korábbi hírekből kiderült, hogy az autó Japánban két motorral lesz kapható, egy 1,3 literes, 100 lóerős VTEC erőforrással (a korábbi 1,3-as 86 LE-t tudott) és egy 120 lóerős 1,5-össel. Az új modell a külső és belső tekintetében is átvett egy-két megoldást a ferdehátú Civictől, variálhatósága pedig nyilván maradt ugyanolyan kiváló, mint volt. Galéria a címre kattintva!